2777
2789
عنوان

فقط جهت خنده

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 60 پست
آخه چقد مو دارن که بخان دوبار دوبار بشورنش!! یا با سشوار خشک کنن!! والا موهای ما به این بلندی خشک کر ...

خخخخ قربونش بشم.میگه باید ادم خوب خودش و بشوره تو بلد نیستی 😂😂😂😮

👇👇👇چون که اسرارت نهان در دل شود / آن مرادت زودتر حاصل شود🤗😍
خخخ من موهام بلنده و خانوم حموم خیلی طول بکشه بیست دقیقه اون چطور یک ساعت و نیم تحمل میکنه نمی پلاسه ...

منم والا ، حالا هر سری کلی هم اصلاحات داریم اون تو!!😂😂🙈

باز نیم ساعت بیشتر نمیشه

منتظر معجزه خدام !! دعا کنید برام لطفاااا........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حموم 5 دیقه ای میرم یه روز زمان گرفت رفتم اومدم بیرون ...گفت چیکار کردی گفتم صابون زدم شامپو زدم ...

😆😆😆😆والا آدم دلش میگیره زیاد بمونه شوهر من که ۱۰دقیقه ای میاد البته روزی سه چهار بار میره😐

وقتی یارو از اسپری خودش استفاده میکنه》پیس پیس......ولی وقتی اسپری من میفته دستش 》پیس پییییییس پییییییییسسسس زااااارت زوووورت
خخخخ قربونش بشم.میگه باید ادم خوب خودش و بشوره تو بلد نیستی 😂😂😂😮

حالا چند وقت یه بار میره حموم ؟؟؟؟

پوست میمونه براش؟؟؟؟😓😓

منتظر معجزه خدام !! دعا کنید برام لطفاااا........
خخخ من موهام بلنده و خانوم حموم خیلی طول بکشه بیست دقیقه اون چطور یک ساعت و نیم تحمل میکنه نمی پلاسه ...

منم ترسیدم بپوسه.😂😂😂

الان بعد 5سال میزان کرده 30دیقه میمونه

😆😆😆😆والا آدم دلش میگیره زیاد بمونه شوهر من که ۱۰دقیقه ای میاد البته روزی سه چهار بار میره😐

من که خفه میشم😒😂😂فقط پنج دیقه ..

باز اون من و دعوا کرد نیم ساعت بمون  منم نیم ساعت میمونم توی حموم😂😂😂..........جووونزززز چیکار میکنی  سه بار میره در روز😂😂😂

من که خفه میشم😒😂😂فقط پنج دیقه .. باز اون من و دعوا کرد نیم ساعت بمون  منم نیم ساعت میمونم ت ...

والا من کاری ندارم🙈شهرمون گرمه خیلی  عرق میکنه 

وقتی یارو از اسپری خودش استفاده میکنه》پیس پیس......ولی وقتی اسپری من میفته دستش 》پیس پییییییس پییییییییسسسس زااااارت زوووورت
خب خیالم راحت شد😂😂😂😂

😁😁😁😁

😂😂😂😂😂استغفرالله ن خواهر گوشیش و میزنه زیر شاررژ میره

😄😄😄توبه توبه برم استغفار کنم 

یه روز باهاش برو بگو منو هم یا کارواشی بکن ببینم چه حالی داره 😃😃

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمیرسد ،شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز  وشاداب  صبرم می گوید:امیدی هست چون خدایی هست .