2777
2789
عنوان

فقط جهت خنده

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 60 پست
اصلا خنده دار نبود به نظر من جالب هم نبود غلو بود

آه خدای من🙄😕😔😞

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمیرسد ،شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز  وشاداب  صبرم می گوید:امیدی هست چون خدایی هست .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای ناقلا الان داری زیر سیبیلی میخندی🙃🙃

نه اتفاقا دارم فکر میکنم  کدوم دختریه که بگه مامان سوشوار و  این چیزا و کدوم پسریه که بگه شورتم....یاد فیلم هایی افتادم که بچه ها لوسن و بی تربیت و از  خود راضی .. چون الان  فرهنگ تغییر کرده و بچه ها رو  حداقل جوری بار میارن که  خودشتون وسایل شخصی شون رو بردارن.. بازم میگم خیلی  بی مزه و  خنک بود این پست با عزض معذرت از  استارتر 

نه اتفاقا دارم فکر میکنم  کدوم دختریه که بگه مامان سوشوار و  این چیزا و کدوم پسریه که بگه ...

نه اشکال نداره خانونی نظرتو میگی .منم دیدم اینقد غم تاپیکها هس گفتم تنوع بیارم 🤣🤣

ولی پیدامیشن همچین خنگولایی ما خبر ندارین .نموشو ما داریم تو اقوام تا میره حموم کل چیزاسو یادش میا د یکی باید دنبابش ببره باز

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمیرسد ،شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز  وشاداب  صبرم می گوید:امیدی هست چون خدایی هست .
یه پست در مورد لاغری بذار  اگه حوصله داری ..  

چی بگم والا من خودم نی قلیونم 😃

طنز بگم توهین میشه .جدی بگم ممکنه جنجال بشه تو تاپیک ...شانس که ندارم😊

خخخخخخخخخخخخخخخ من اینقدر چاقم بشکه و خمره هستم  خوش به حالت خخخخ

🤣🤣🤣این چه حرفیه گلم بشکه چیه یه کم توپری .نکنه شکمو هم هستی؟؟؟؟بیا یه کم بکن بزن به من 

ارههههههههههههههه  همونم خخخ شکم دو طبقه خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

😂😂😂 بهتر چه فکرا بانمک هستی باز تپلا نمکن .من عاشقشونم 🤗🤗😘

ماه رمضون سعی کن لاغر کنی .

منم روزه میگیرم خوب که میشم خلال دندون باز میرم میخورم تا بشم نی .ولی بعدش هرچی میخورم اثر نمیکنه .کلا از سرو کله ام جوش و لک  میزنه بیرون