2777
2789
عنوان

زندکی با پدرشوهر مادرشوهر تو یه خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 9071 بازدید | 276 پست
ارع گلم منم تو یه خونه زندگی میکنیم غذا درست کردنم اینا جداست 

چطوری تو یه خونه ای غذا جداست؟

میدونی من تو یه خونه 65 متری هستم که اتاق خوابشو دادن به من.پذیرایی رو مادرشوهرم.

شما اینطوری هستی واقعا؟

عروس ما تو  ساختمونمون هست بد کردیم خونه به اون بزرگی رو در اختیارش گذاشتیم نه کرایه خونه میده ...

جای خوشحالتونه که داداشت خونه خوب خریده؟؟؟؟یا براتون سخته عروس بره خونه ی خوب؟؟؟؟

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری تو یه خونه ای غذا جداست؟ میدونی من تو یه خونه 65 متری هستم که اتاق خوابشو دادن به من.پذیرایی ...

آره بخدا ما تو دوتا اتاق خوابا شون میشینم برا اونا آشپز خونه و پذیراییه بعد ما تو اتق خوابمون چندتا کابینت کوچیک زدیم و گاز هم گذاشتیم

منم نی نی خوجمل بیارم صلوات. .  
آره بخدا ما تو دوتا اتاق خوابا شون میشینم برا اونا آشپز خونه و پذیراییه بعد ما تو اتق خوابمون چندتا ...

عه باورم نمیشه یکی مثل خودم پیدا کردم.

شما چند ساله اینجوری زندگی میکنی؟بچه هم داری؟من دوتا بچه کوچیک دارم 3 ساله و 11 ماهه.

منم مث شما تو اتاقم کابینت زدم گاز گذاشتم ولی شوهرم میگه مادرم ناراحت میشه جدا کنیم غذارو.

عه باورم نمیشه یکی مثل خودم پیدا کردم. شما چند ساله اینجوری زندگی میکنی؟بچه هم داری؟من دوتا بچه کوچ ...

ای جان من یه ساله لینجوری زندگی میکنم ولی چون مادر شوهرم اوایل گیر میداد به آشپزیم جدا کردم عزیزم اگه مادرشوهرت خوبه و قدر شناسه غذاتونو باهم یکی کنین 

شرایط فراهم نیست یعنی پولش نیست 

انشالله ک زودتر پولش هم فراهم بشه مستقل بشید.مادرشوهر من اصلا خوب نیست.

قدرشناس هم نیست.

من دارم با این شرایط زندگی میکنم ک اون تنها نباشه اون پیش مردم میگه عروسم با مرد غریبه تو خونه خودش بوده پسرم دیده آورده زنشو اینجا ک من مواظبش باشم!!!

ما خودمون خونه داریم از وقتی پدرشوهرم مرد به زور وسایلو آورد اینجا شوهرم گفت مادرم تنهاست.

منم مجبورم تحمل کنم.

عزیزم چقدر با سلیقه همین اتاقم چیدی.منم تقریبا این مدلیه اتاقم منتها مال من فک کنم کوچیکتره 9 متره.

مرسی عزیز دلم اصل اینه آدم خوش باشه بخدا

انشالله ک زودتر پولش هم فراهم بشه مستقل بشید.مادرشوهر من اصلا خوب نیست. قدرشناس هم نیست. من دارم ب ...

انشالله عزیزم ای وای چه سخته اینجوری ولی چکار کنی باید تحمل کنی گلم رو نده بهش زیاد دهن ب دهن نشو حرفتو با اون یکی نکن بزار خودش بفهمه بی احترامه جلو همه خودتو بگیر 

انشالله عزیزم ای وای چه سخته اینجوری ولی چکار کنی باید تحمل کنی گلم رو نده بهش زیاد دهن ب دهن نشو حر ...

اصلا جوابشو نمیدم.چون زود دستشو میذاره رو قلبش ادای غش کردنو درمیاره و شوهرم دعوا راه میندازه.

پس یعنی ارزشش دعوا داشته >؟ دیگه نمیگه برو کمک مادرم ؟ 

ب نظرم گاهي ي دعوا و بحث كوچيك ك باعث بشه تكليفت با اطرافيانت مشخص بشه خوبه

هميشه نميشه بي خيال بود اخه

شوهر من ك اين روش روش سازگاره