2777
2789
عنوان

زندکی با پدرشوهر مادرشوهر تو یه خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 9071 بازدید | 276 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم این توجیه خوبی نیست که. عصبانی هست که باشه. حقی نداره بیاد اینجا فحاشی و توهین کنه. معلومه ...

آره بابا هی هم میگه ریپلی نکن خخخخ.ریپلای رو جایی دیده با اعتماد ب نفس هی میگه ریپلی.

کلی هم غلط املایی داشت.چقدر بدم اومد از شخصیتش

وا چرا؟میخواید قبول کنید؟

قبول نمیکنم که عزیزم ولی مدام جر وبحث داریم سر این موضوع

پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا.‌..خدا ناامیدم نکن لطفااا
آره بابا هی هم میگه ریپلی نکن خخخخ.ریپلای رو جایی دیده با اعتماد ب نفس هی میگه ریپلی. کلی هم غلط ام ...

خدا رو شکر قطع دسترسی شد

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
وای چکار کردی موفق شدی

نشون‌دادم از رفت و امد بدم میاد روالم اینه به مادرش با کارهام با شوهرمم با حرف دعوا هم شد ولی من یه میلیمترم کنار نیومدم گفتم من وطیفه ای ندارم تنها برم‌اونجا مگه تو میری دعوت کردن با هم میریم و هزار کاره دیگه که سخت بود ولی کردم فقط به خاطره خودم

پسرم ❤❤😍😍😘😘
 منم دوس دارم اسم دخترمو بذارم نفس ولی میترسم بعدا پشیمون بشم شما پشیمون نیستین از اسم دخترتو ...

اي جانم به نظر من نفس اسم خيلي خوبيه  من خودم تازه عروسي كردم اسممو همينجوري گذاشتم مامان نفس چون شوهرم دوست داره اسم دخترمونو بذاره نفس 

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

وای عزیزم درکت میکنم منم باردارم مدغ میبینم حالم بد میشه عق میزنم لب نمیزنم باهاش صحبت کن بگو اکثرخانما اینجورن

سهم من از اون همه امید و انتظار فقط یک لنگه جوراب گل گلی شد💔👼😢
من قراره پدرشوهرم کادوی عروسیمون خونه بخره برامون...خواهر شوهرمم عقد کرده شدهرش خونه نداره...میترسم ...

خوب واسه اونم جای جهاز خونه بخره به نام دخترش کنه، چه اشکال داره

خدایا مرسی عشقامو آفریدی (عمرم شوهرم، دنیام دخترم)
بخدا اینا هم فقط ادعا هستن من وقتی 3 ساله بود مادرم مرد شوهرم همش میگه چون تو مادر چشم ندیدی عقده ...

فقط تا اینجاشو خوندم واقعا انسان باید خیلی بیرحم باشه یتیم بودنو تو سر کسی بزنه. گریه م گرفت

Lilypie Pregnancy tickers
فقط تا اینجاشو خوندم واقعا انسان باید خیلی بیرحم باشه یتیم بودنو تو سر کسی بزنه. گریه م گرفت

سلام عزیزم. درسته ولی هییییییییییییییییییییییییی روزگار چه میشه کرد دیروزو کلا با شوهرم حرف نزدم تو اتاقم بودم تا صبح رفت سرکار ندیدمش اونم حرف نزد

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد

مشکل از شوهرمه. ذات بدی داره بخدا عقل شعور به سواد نیست همش عیب ها ادمو ب رخ ادم میکشه باهاش درد دل میکنی همون درد دل تو دعوا میکنه نقطه ضعف میزنه تو سرت. فتنه گری میکنه مثل زن ها. رفتاراش درست بشو نیست. چون اصلا منو نمبینه

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد

اشتباه از خودت بوده

زن واسه پسرشون گرفتن ن كلفت

منم طبقه بالاي مادرشوهرم هستم

ولي خدا شاهده تاحالا ي بار بي احترامي نديدم

ميرم خونشون ميدارن جلوم و برميدارن

هفته اي نهايت دوبار برم خونشون و اونم يك ساعت

همه چي دست خود ادمه.چ دليلي بوده شما بري كمك مادرشوهرت