2777
2789
عنوان

زندکی با پدرشوهر مادرشوهر تو یه خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 9071 بازدید | 276 پست
سلام عزیزم. درسته ولی هییییییییییییییییییییییییی روزگار چه میشه کرد دیروزو کلا با شوهرم حرف نزدم تو ...

فقط و فقط بی محلی و مقاومت درستش میکنه. منم اگه کوتاه میومدم انتظار همه کاری ازم داشتن. چند وقت پیش خونه مادرشوهرم منو جاریم نهار بودیم. بعد من همیشه ظرفارو میشورم. اونم فقط بخاطر اینکه دوست ندارم جایی میرم فقط بشینم. نصف طرفارو شستم. ولی دیدم جاریم و شوهرش دیر اومدن منم دیگه ول کردم مال خودشونو بشورن. اینقد مادرشوهر تکرار کرد فلانی ظرفارو شسته و ....منظورش جاری که مخمون سوت کشید. منم چیزی نگفتم که جاریم ناراحت نشه یا فکر کنه حسادت میکنم. اما به همسرم گله شو گفتم. دفعه بعدم  نشستم ظرفارو که یه نیمچه انتقامی هم گرفته باشم خخخخخخ

اگه شوهرت نمیفهمه باید بهش بفهمونی. بهش بگو تو برای پدر من چکار میکنی که من کلفتی خانواده تو بکنم. اصلا کوتاه نیا

Lilypie Pregnancy tickers

خیلی سنگدل شوهرم   دیگه عادت کردم به رفتاراش  من دختری هستم کسی عیبی داشت تو چهره اش نگاهمو رو چهره اش زوم نمیکنم یا مثلا اصلا ب دخترا نمیگم شوهر نکردین یا ب زن ها بجه ندارین سختمه دل شکستن دیگران به والله علی همین مادرشوهرم وقتی ی هویی  برخورد کنم باهاش ببینم دندون مصنوعی هاشو در اورده خودم روم نمیشه نگاش کنم  میگه نکنه خجالت بکش گناه داره. دنبال دلشکستن نبودم ولی دلمو خیلی شکستن همین شوهرم. چقد تو تنهایی هام گریه میکردم میگفت چرا دلتنگی منم میگفتم دوست داشتم مادرم زنده بود ب ظاهر ابراز همدردری میکرد ولی بعد تو دعوا میزنه توسرم بی کس و کار بی خانواده بی مادر بخدا بابامم کل شهر میشناسنش رو اسمش قسم میخورن رییس ایستگاه اتش نشانی همیشه تو شبکه محلی نشونش میدن تو عمرش ی نخ سیگار دستش نگرفته. هی میگه بابات پول داره چرا یخچال ایرانی برات گرفته در صورتیکه ی دونه بشقاب ملامین هم ب خودش ندادن واصلا کمکش نکردن . خودش اگار کمبود داره همیشه خودمو میذارم نشنیدن. ولی از درون شکستم ئ

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که خیلی سنتی هستیم اصلا ندیدم عروس مجبور به کمک بشه. اگه کمک کنه شاید یکم عزیزتر بشه ولی زیاد اثر نداره خخخخ

نه خودمو جاریام نه عروسای خودمون نه خاله هام

هیچکدوم عروس زیاد کمک نمیده. من خودم همیشه هرجا برم در حدی که باری از دوش میزبان بردارم کمک میکنم.

ولی واقعا عجیبه هنوز بعضی خانواده ها عروس رو به چشم کلفت و کارگر میبینن

اشتباه از خودت بوده زن واسه پسرشون گرفتن ن كلفت منم طبقه بالاي مادرشوهرم هستم ولي خدا شاهده تاحال ...

خوب عزیزدلم ییه مدت من همین روال گرفتم اون موقع دانشجو سال ارشدم بودم کلی کار پایانه بود  وای اونقد دروغ پشت سرم تو فامیل گفتن که نوشین همش خوابه نوشین همش تو اتاقشه مردمی نیس . در حدی که ذهن بابامو شستشو دادن و منو دعوا کرد  ولی از وقتی کلا مستقل شدم اومدم طبقه پایین دیگه بالا نمیرم کمتر اونام انتظاری ندارن دیگه ولی این شوهر دیوانه من انتظار داره همش هر صبح من برم بالا بگم مادرش کاری هس یا نه

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد
خیلی سنگدل شوهرم     دیگه عادت کردم به رفتاراش   من دختری هستم کسی عیبی داشت تو چهره ...

وقتشه به خودت بیای. یکم ازش فاصله بگیر. رازهاتو درددلهاتو بهش نگو. زیاد باهاش حرف نزن. تا حرمتت پیشش بره بالا

فقط و فقط بی محلی و مقاومت درستش میکنه. منم اگه کوتاه میومدم انتظار همه کاری ازم داشتن. چند وقت پیش ...

از دیروز محل شوهرم نذاشتم. اصلا شرایط الانمو درک نمیکنه من باردارم بخدا بارداری سختی دارم صبح شی عصر بالا میارم غذا نمیتونم بخورم معده درد دارم 8 کیلو وزن از دست دادم و شوهرم هی میگه مادر من تو خونه تنهایی خودش خواهرمو زاییده تو فقط ناز میکنی حالا خوبه 3 روز بستری بودم و دکترم گفت باید از هر بوی بد و غذا ب دور باشه . ولی جناب همسر من خیلی خیلیی دهن بین خونوادشه مادرش همش منو با بارداری خودش مقایسه میکنه

عزیزم یه شگرد خوبم اینه هروقت هرکی هرچیزی گفت خودتو به نشنیدن بزن. خیلی راحت فقط حرفایی که دوست دار ...

همین کارا کردم که تحملش کردم والا هر زنی جای من بود پدر همشون در میاورد

وقتشه به خودت بیای. یکم ازش فاصله بگیر. رازهاتو درددلهاتو بهش نگو. زیاد باهاش حرف نزن. تا حرمتت پیشش ...

اره برام غیر قابل اعتماد شده خوب مگه نه اینکه زن و شوهر مثل لباس هم هستن باید عیب همو بپوشونن من خررررررررررررر فکر کردم تکیه گاهم میشه ولی چون تک پسره خیلی روانی بارش اوردن نذاشتن دست ب سیاه و سفید بزنه اونقد تو خونوادش حرف حرف اون بود و اونو بزرگ کردن از من انتظار داره منو همین باشم  از طرفی ریشه تو خونوادش داره پدر شوهرم ی هزار تومنی دست مادر شوهرم نمیده حتی بشه الانم کتکش میزنه و بی احترامشم میکننه اینم از پدرش الگو گرفته 

از دیروز محل شوهرم نذاشتم. اصلا شرایط الانمو درک نمیکنه من باردارم بخدا بارداری سختی دارم صبح شی عصر ...

اون مدرکشو بزن تو سرش!!! یعنی رفتن دانشگاه چی یاد گرفتن؟

بچز پاس کردن چهارتا واحد فکر نکنم در زندگیشون چیزی خونده باشن که یه ذره  سطح فکرشو ببره بالا

مادر من زیاد سواد نداره ولی میدونه روحیه زن باردار چقد حساسه از گل نازکتر نمیگه به عروسمون. حتی یه مدت داداشم با خانمش قهر بود برادرمو دعوا کرد با اینکه داداشم مقصر نبود و آشتیشون داد.  

اون مدرکشو بزن تو سرش!!! یعنی رفتن دانشگاه چی یاد گرفتن؟ بچز پاس کردن چهارتا واحد فکر نکنم در زندگی ...

ما که بحثی پیش بیاد مادرش و پدرش پشت شوهرمو میگیرن حتی اگ بدونن مقصر اونه الانم دیگه نمیذارم دعوامون ب خارج از خونه درز پیدا کنه که خوشحال  بشنو حداقل شوهرم اینو یاد گرفته دیروزی نه نهارشو پختم نه چای و نه شام بالا نرفت فکر کردم الان میره پیش ماذرش طبقه بالا ولی کلا سطح فکری پایینی دارن خونوادش.