2777
2789
عنوان

زندکی با پدرشوهر مادرشوهر تو یه خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 9071 بازدید | 276 پست
واقعا انگار بیشتر عصبی ا ز جای دیگه لابد اونم ی مشکلتی داره اینطوری اینجا خالی میگنه

نه عزیزم این توجیه خوبی نیست که. عصبانی هست که باشه. حقی نداره بیاد اینجا فحاشی و توهین کنه. معلومه کلا شخصیت و شعور پایینی داره

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

بله منم یکسالو نیمه باهاشونم.طبقه پایینشون میشینم منتها خورد خوراکمونم مشترکه.اما ازاول زیاد عادتشون ندادم کار کنم فقط کمکیم بکنم توآشپزیه.اونم روزی یک وعده بامنه.زیاد اهل دعوا نیستن اما خب مادرشوهره و گهگداری میزنه ب سرش.هرچقدم خوب باشن باز اینجورزندگی اشتباهه ومن فقط منتظرم خونمون ساخته بشه و از همخونگی باهاشون برسم ب همسایگی.خخخخخخ.اما واقعا سخت میگذره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشیدا گ ه میخوره باهات اینطوری حرف میزنه، مرتیکه بی عرضه نمیتونه احترام زنشو نگه داره، اینو باید م ...

شوهرم یه ساعت دیگه سر کار میاد محلش نذارم؟ چکارش کنم ؟ 

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد
ببخشیدا گ ه میخوره باهات اینطوری حرف میزنه، مرتیکه بی عرضه نمیتونه احترام زنشو نگه داره، اینو باید م ...

عزیزم بگو یه ظرفشویی بخر که اذیت نشی.مردا همه چیزو باهم میخوان.

صعود از گروه بنفش به زرد با سرگروه @فندوق_فسقلی گروه بامدادخمار وزن اولیه   78.900 وزنالان 73.500 وزن  هدف   56  ما میتوااانیم ....میشه واسه حاجتم صلوات بفرستید؟؟؟؟(سلامتی یه بی گناه ) .......دیکه واسه سلامتیش صلوات نفرستید....لطف کنید واسه شادی روحش یه فاتحه بخونید.....  
عروس ما تو  ساختمونمون هست بد کردیم خونه به اون بزرگی رو در اختیارش گذاشتیم نه کرایه خونه میده ...

وظیفه شوهرش بوده شما دارید جورشو می کشید، پ ن پ دختر مردم بره تو چادر!!!!

خدایا مرسی عشقامو آفریدی (عمرم شوهرم، دنیام دخترم)
عزیزم بگو یه ظرفشویی بخر که اذیت نشی.مردا همه چیزو باهم میخوان.

آخه جالب اینجاست ظرفشوییم دارم اتو جهازم بود، حال نداره نصب کنه میگه این کوچیکه بذار بزرگشو بگیریم تنبل خان

والا آدم میترسه راهنماییت کنه.بگیم محل نزار یهو دیدی باز زدت.بگیم بی خیال باش اون زیادیش میکنه فک میکنه چه خبرررره.

صعود از گروه بنفش به زرد با سرگروه @فندوق_فسقلی گروه بامدادخمار وزن اولیه   78.900 وزنالان 73.500 وزن  هدف   56  ما میتوااانیم ....میشه واسه حاجتم صلوات بفرستید؟؟؟؟(سلامتی یه بی گناه ) .......دیکه واسه سلامتیش صلوات نفرستید....لطف کنید واسه شادی روحش یه فاتحه بخونید.....  

محل بذاری کشتمتو هم کتک خوردی هم محل بذاری!!! ( البته بگما من شوهرتو نمیشناسم بلایی سرت نیاره تو بارداری؟!!!) ولی با خصوصیات شوهر خودم اگر جات بودم غلط میکرد بزنه که هیچ اگر همچین غلطیو میکرد به خدا انقدر میزدمش به غلط کردن مینداختمش

خوب عزیزم تو که شریکی میشه بگی تو خونه چه کارای بر عهده تو ؟

گلم من شوهرم  صبح ساعت هفت میره سرکار ساعت 5 عصر میاد خونه و خداییش وقتی میاد اصلا دلم نمیاد ک بگم کمکم فلان کارو کن در کل کارای خونه کلا به عهده خودمه خریدای خونه هم باهم میریم و یکجا همه چیزو میخریم میاییم ... واما این چند ساعتی ک تنهام خونه مادرشوهرم ویلاییه و  به ما یه اتاق با آشپزخونه و توالت  رو حیاط دادن و حماممون مشترکه داخل ساختمان ...من از خواب ک بیدار میشم اول کارای خودمو میکنم بعد میرم اونور پیش مادرشوهرم خب اگه کاری داشته باشه کمکش انجام میدم مثلا ما لباسامون رو با هم میشوریم رو حیاط هر وقت هم مهمون داشته باشه من میرم کمکش هر وقت هم حسشو نداشته باشم اصلا نمیرم اونور...بعضی مواقع حرفایی ک میزنه رو مخمه یا تا بیرون میریم سریع زنگ میزنه کجا رفتین ...در کل زن خوبیه ...من عقیدم اینه ک من هرکار از دستم بر میاد واسش میکنم ک خدا دستمو تو زندگی خودم بگیره .....شما هم به نظرم اول با همسرت تو اوقات خوشش صحبت کن بگو من ک کم کاری نمینم واسه مامان فقط الان دلم میخواد شرایط منو درک کنین بهش بگو شمایی ک میگه تهوع تلقینه خداروشکر کلی مطلب هست یا برو پیش یه دکتر بپرس شرایط زن باردارو .....کلا عزیزم باید با شوهرت خیلی دوست بشی ک مابین شما و مادرش گیر نکنه ... ببخشید خیلی حرف زدم 

آخه جالب اینجاست ظرفشوییم دارم اتو جهازم بود، حال نداره نصب کنه میگه این کوچیکه بذار بزرگشو بگیریم ت ...

شوهر منم تنبلیش میشد و بیشتر بخاطر پول نصبش بود چون اون موقع سرباز بود دستش خالی بود.یبار قرار شد مهمون واسم بیاد صبح زنگ زدم به نصاب شماره شوهرمم دادم گفتم عصر با این شماره هماهنگ کنید حتماااااا بیاید چون من احتیاج دارم عصر غافلگیر شد . هی غرررررر که الان تو این اوضاع که مهمونا میان چه وقت نصب کردن بود.گفتم ظرفا من بشکنه دل من میسوزه بابام پول داده .تو که دلت نمیسوزه .خلاصهههههه همون روز قبل از اومده مهمونا نصب شد.

محل بذاری کشتمتو هم کتک خوردی هم محل بذاری!!! ( البته بگما من شوهرتو نمیشناسم بلایی سرت نیاره تو بار ...

محلش نمیذارم مرتیکه کم عقل دهن بین خدا خودش سر عقلش بیاره

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد
نه بابام مرد خیلی خوبیه از اولش گقتسش تا بچه هامو سر سامون ندم زن نمیگیرم منتظر داداشمم زن بگیذره

پس بیشتربروخونه بابات کارا اونوبکتی حداقل قدرتومیدونه

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
آدرس بده بیایم مامانشو ببریم دیگه سرکوفت بی مادری رو بهت نزنه😢😢

زندگی عجیب نا مرده خواهر

خدا هم انگار تو کار بنده هاش مونده