الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زندگی عجیب نا مرده خواهر خدا هم انگار تو کار بنده هاش مونده
اره بخدا منم هنوز تو عقدم چه مکافاتا که نکشیدم چه دعوا ها که نیفتاده همشم تقصیر یه پیرزن پرحاشیه س مادرشوهرم..خدا محوش کنه وقتی به صورت سیاه و چروکش نگاه میکنم شیطانو میبینم
سرمایه ام تویی...❤از تمام دنیا فقط امینم👫💍بعدشم تیکر تولدم و عروسیمه👰🤗
خدا کمکت کنه عزیزم مطمین باش خدا جوابشونو میده.منم کمک میکنم به مادر شوهرم اما خیلی خوبه مثل مادرم د ...
خدا حفظش کنه واست .مادرشوهر خوبش نعمته.منم میخواستم برم پیشش یه طبقه از خونش بشینم اما از نامزدی تا عروسی هی بحثایی پیش اومد گفتم بکشیم نمیام من که 4 سال صبر کردم بازم میشینم خونه بابام داشتی خونه جدا بگیر نداشتی بشین تا دارا بشی. والااااااا.اخلاق من با اونا فرق داشت نمیتونستم باهاشون کنار بیام
صعود از گروه بنفش به زرد با سرگروه @فندوق_فسقلی گروه بامدادخمار وزن اولیه 78.900 وزنالان 73.500 وزن هدف 56 ما میتوااانیم ....میشه واسه حاجتم صلوات بفرستید؟؟؟؟(سلامتی یه بی گناه ) .......دیکه واسه سلامتیش صلوات نفرستید....لطف کنید واسه شادی روحش یه فاتحه بخونید.....
[QUOTE=59180298]خدا حفظش کنه واست .مادرشوهر خوبش نعمته.منم میخواستم برم پیشش یه طبقه از خونش بشینم اما از نامزدی مادرشوهرم خیلی خوبه اما خواهرشوهرم حسوده تیکه میندازه انا مادرشوهرم همیشه پشت منه بعد از 6ماه شوهرم خواست جدا بشیم
من تو یه ساختمونم با مادرشوهرم یک وقت میشه ۱۰ روز نبینمش خیلی رو دادی عزیزم شما من دعوت کنن میرم ولی الان از مشهد اومده اگر نرم یه دقیقه دمه درش میونمو با شوهرم خراب میکنه برای همین یه ظرف گرو میزارم برای این جور وقتها میرم میدم مثلا دیدمش که اومده البته این جایگاه و این حریم رو از اول نداشتم و خیلی براش جنگیدم تا بهش رسیدم کاملا به شوهرم حالی کزدم که از من توقعی نداشته باشن
هنوز مونده خواهر بزار دنیا بیاد مکافات اصلی اونه من باردار بودم شوهرم از گل نازکتر نمی گفت بعد دنیا اومدن بچه شوهرمو دیدم پشت گردنمم دیدم مردا بعد بچه نیست می شن خخخخ
ببخشیدا گ ه میخوره باهات اینطوری حرف میزنه، مرتیکه بی عرضه نمیتونه احترام زنشو نگه داره، اینو باید م ...
عزیزم کلاتو بنداز هوا خداتم شکر کن که ظرفاتو میشوره شوهر من که همش دستور میده چی ده بار وسط غذا خوردن بلندم میکنه که فلان کار بکن فلان چیزی بیار هیچ کمکی هم تو خونه نمیکنه😒
من قراره پدرشوهرم کادوی عروسیمون خونه بخره برامون...خواهر شوهرمم عقد کرده شدهرش خونه نداره...میترسم ...
😂😂
آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)