الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بخدا اینا هم فقط ادعا هستن من وقتی 3 ساله بود مادرم مرد شوهرم همش میگه چون تو مادر چشم ندیدی عقده ...
بگو ایشالا دستم زیر سرتتتتت.آدم زورش میاد از حرفاشوووون.بعدم میرفتیو رو مرغاشون بالا میاوردی تا یبار دیگه انتظار بی جا نداشته باشه.
صعود از گروه بنفش به زرد با سرگروه @فندوق_فسقلی گروه بامدادخمار وزن اولیه 78.900 وزنالان 73.500 وزن هدف 56 ما میتوااانیم ....میشه واسه حاجتم صلوات بفرستید؟؟؟؟(سلامتی یه بی گناه ) .......دیکه واسه سلامتیش صلوات نفرستید....لطف کنید واسه شادی روحش یه فاتحه بخونید.....
سلام چه اوضاعیه اینجا منم 6 ساله با مادرشوهرم تو یه خونه ایم مشکلاتیم داریم ولی نه در این حد ک شما مشکل دارین بنظرم شوهرتون این وسط خیلی تقصیر داره چون اون میتونه میانه شما و مادرش باشه لزومی نداره حرفای اونا رو بیاره واسه شما و سر شما خراب بشه ..من خداروشکر شوهرم خیلیییی خوبه و همیشه بهم میگه اگه چیزی از مامان شنیدی ازون یکی گوشت بریز دور
بخدا اینا هم فقط ادعا هستن من وقتی 3 ساله بود مادرم مرد شوهرم همش میگه چون تو مادر چشم ندیدی عقده ...
ببخشیدا گ ه میخوره باهات اینطوری حرف میزنه، مرتیکه بی عرضه نمیتونه احترام زنشو نگه داره، اینو باید میدادی به من میدونستم چیکارش کنم؟!! دیشب از سر کار برگشتم رفتم دنبال بچه تو اون ترافیک اومدم خونه وایسادم غذا پختن ( البته غذا پختن عشق منه ها) ولی به هرحال خسته میشم خلاصه که شوهرمم خیلی خسته بود بعد شام ظرفارو شست با یه حالت طلبکار اومده میگه از فردا شب شام نمیذاریا ( چون ظرف شسته بود خسته تر شده بود) منم حرصم گرفت انگار فقط اون خسته میشه، گفتم از فردا شب گهم نمیذارم که بخوری والله انگار کلفتشم، حالا به غلط کردن افتاد میفهمه گامبو