2777
2789
عنوان

زندکی با پدرشوهر مادرشوهر تو یه خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 9071 بازدید | 276 پست
لیسانس داره معلومه سنش کم نیس😑

شوه رم خاک توسرش فوق لیسلنسه مثلا با سواده 27 سالشه

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد

خدایاااااااا 

مگه نمیگن تو به دل های شکسته نزدبک تری 

چرا دل شکسته اونایی که خونه ندارنو نمیبینی 

خدایا کمک کن هرکی حونه نداره صاحب خونه بشه حتی شده نقلی و کوچولو باشه 

بزار اجترام هرکس حفظ بشه 

بخدا ببشتر دعواها و اختلافات بخاطر همین هم خونه بودن هست

دلم  اتفاق خوب میخواد 💚 دلم نی نی میخواد 🍼🍼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرت ازدواج کرده؟

نه بابام مرد خیلی خوبیه از اولش گقتسش تا بچه هامو سر سامون ندم زن نمیگیرم منتظر داداشمم زن بگیذره

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد
وای خواهر شوهر بیشعوری هستی دقیقا عوضی خاک تو سرت ترشیده خانم ترکیدگی داداشت داره برای دختر مردم خرج ...

اون خانم‌حرف بدی رد ول شما هم حرف خوبی نزدی تو این سایت کلی دختر مجرد سن بالا هست این چ حرفیه میزنی 

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 
بخدا اینا هم فقط ادعا هستن من وقتی 3 ساله بود مادرم مرد شوهرم همش میگه چون تو مادر چشم ندیدی عقده ...

بگو ایشالا دستم زیر سرتتتتت.آدم زورش میاد از حرفاشوووون.بعدم میرفتیو رو مرغاشون بالا میاوردی تا یبار دیگه انتظار بی جا نداشته باشه.  

صعود از گروه بنفش به زرد با سرگروه @فندوق_فسقلی گروه بامدادخمار وزن اولیه   78.900 وزنالان 73.500 وزن  هدف   56  ما میتوااانیم ....میشه واسه حاجتم صلوات بفرستید؟؟؟؟(سلامتی یه بی گناه ) .......دیکه واسه سلامتیش صلوات نفرستید....لطف کنید واسه شادی روحش یه فاتحه بخونید.....  

سلام چه اوضاعیه اینجا منم 6 ساله با مادرشوهرم تو یه خونه ایم مشکلاتیم داریم ولی نه در این حد ک شما مشکل دارین بنظرم شوهرتون این وسط خیلی تقصیر داره چون اون میتونه میانه شما و مادرش باشه لزومی نداره حرفای اونا رو بیاره واسه شما و سر شما خراب بشه ..من خداروشکر شوهرم خیلیییی خوبه و همیشه بهم میگه اگه چیزی از مامان شنیدی ازون یکی گوشت بریز دور

سلام چه اوضاعیه اینجا منم 6 ساله با مادرشوهرم تو یه خونه ایم مشکلاتیم داریم ولی نه در این حد ک شما م ...

دقیقا شوهر من تک پسره بعد 4 تا دختر خیلی بد بارش اوردن حرف حرف خودشه  مثل زن ها حرف من میبره پیش خواهرش  و مادرش

وااای چه قدر بی تربیت و دهن دریده ای!!خدا به داد عروستون برسه گرفتار چه موجوداتی شده

کلا این کاربر تو تاپیک های دیگه هم همینطور میکنه خیلی بی ادب و عقده ای هست نمیدونم چرا نی نی یارها هیچ کار نمیکنن

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
سلام چه اوضاعیه اینجا منم 6 ساله با مادرشوهرم تو یه خونه ایم مشکلاتیم داریم ولی نه در این حد ک شما م ...

خوب عزیزم تو که شریکی میشه بگی تو خونه چه کارای بر عهده تو ؟

کلا این کاربر تو تاپیک های دیگه هم همینطور میکنه خیلی بی ادب و عقده ای هست نمیدونم چرا نی نی یارها ه ...

واقعا انگار بیشتر عصبی ا ز جای دیگه لابد اونم ی مشکلتی داره اینطوری اینجا خالی میگنه

سلام 

واقعاسخته باخانواده شوهرزندگی کرد همش دخالت وناراحتی ماتویه ساختمون هستیم با برادرشوهرومادرشوهر 😭😭😭خسته شدم الان ۷ساله

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
بخدا اینا هم فقط ادعا هستن من وقتی 3 ساله بود مادرم مرد شوهرم همش میگه چون تو مادر چشم ندیدی عقده ...

ببخشیدا گ ه میخوره باهات اینطوری حرف میزنه، مرتیکه بی عرضه نمیتونه احترام زنشو نگه داره، اینو باید میدادی به من میدونستم چیکارش کنم؟!! دیشب از سر کار برگشتم رفتم دنبال بچه تو اون ترافیک اومدم خونه وایسادم غذا پختن ( البته غذا پختن عشق منه ها) ولی به هرحال خسته میشم خلاصه که شوهرمم خیلی خسته بود بعد شام ظرفارو شست با یه حالت طلبکار اومده میگه از فردا شب شام نمیذاریا ( چون ظرف شسته بود خسته تر شده بود) منم حرصم گرفت انگار فقط اون خسته میشه، گفتم از فردا شب گهم نمیذارم که بخوری والله انگار کلفتشم، حالا به غلط کردن افتاد میفهمه گامبو

خدایا مرسی عشقامو آفریدی (عمرم شوهرم، دنیام دخترم)