دیشبو کلی گریه کردم خیلی دلمو شکونده شوهرم. با اینکه باردارم و با اینکه خودش مثلا با سوادر فوق لیسان ...
آخی عزیزم، ایشالا که خدا جواب این ظلمشو نده چون واسه تو هم بد میشه، تو هم خودتو ناراحت نکن بفکر بچه ات باش، تا بوده همه مردها همینجور بودن و همه خانواده شوهرها همینجور، فقط یه کم بدتر و بهترن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بخدا اینا هم فقط ادعا هستن من وقتی 3 ساله بود مادرم مرد شوهرم همش میگه چون تو مادر چشم ندیدی عقده ...
فدات بشم اصلا خودتو ناراحت نکن.حدیث داریم که هرکس فردی دیگه رو بخاطر موضوعی ملامت و شماتت کنه نمیمیره تا خودش به اون گرفتار بشه.هیچ کس از فردای خودش خبر نداره.اصلا دلم نمیاداین حرف رو بزنم ولی همسرت از کجا مطمئنه مادرش تا کی زنده اس؟
خدا مادرت رو بیامرزه...دوستان برای شادی روح مادرش و آروم شدن دل خود نوشین میشه یه صلوات بفرستید؟