2777
2789
عنوان

زندکی با پدرشوهر مادرشوهر تو یه خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 9071 بازدید | 276 پست
دیشبو کلی گریه کردم خیلی دلمو شکونده شوهرم. با اینکه باردارم و با اینکه خودش مثلا با سوادر فوق لیسان ...

آخی عزیزم، ایشالا که خدا جواب این ظلمشو نده چون واسه تو هم بد میشه، تو هم خودتو ناراحت نکن بفکر بچه ات باش، تا بوده همه مردها همینجور بودن و همه خانواده شوهرها همینجور، فقط یه کم بدتر و بهترن 

در انتظارتیم امید زندگیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خواهر از استفراغ شدید 3 روز بیمارستان بستری بودم بخدا دکترمم گفت از بوی غذا .و هرچی حالتو بد میک ...

وای عزیزم

بمیرم برات

دیگه واقعا نمیدونم چی بگم

فقط خدا صبرت بده

با یه مشاور صحبت کن

خاک برسرهمچین مردی که بی مادری زنشومسخره کنه.خاااااک برسرش.بخدامن جات بودم۱لحظه ام نمیموندم تواون خونه

،نازنین پسرمامان؛😍😍😍😍🤱بابایی آرزوداشت دخترداشته باشیم،روزیکه اومدی توشکم مامان بابایی بازفکرمیکرددختری،اماته دلم میدونستم پسری،روزیکه جنسیتتوفهمیدم گریه کردم،چون منم عاشق دختربودم،امااشکم اشک شوق بود،چون انگارته دلم ارزوم بود۱کپی کوچولوازبابات داشته باشم،بابایی الان باتموم وجودش عاشقته ومیگه فکرنمیکنم اگه دختربودانقدعاشقش میشدم،نفس مامان تاقبل ازتوما فقط نفس میکشیدیم،ارشای عزیزم عزیزترینی،هیچ کس به اندازه توبرام عزیزنیست،باتمام وجودم میپرستمت وروزی هزاربارسربه سجده میذارم،الهی خدااین حال قشنگوسهم دل همه خاله هابکنه😍😍😍😍😍مشاورخانواده،اگه کسی مشکلی مسئله ای داره میتونه پیام بده،همین که حال دلتون کمی روبراه بشه برام کافیه😘😘🥰
نوشین جون واقعا برات دلم سوخت.چون حرف به حرف پستت رو خودمم تجربه کردم.من 6ساله طبقه بالای خونه مادرش ...

منم همینو میگم خیلی وقته دیگه کمکشون نمیکنم ولی هر بار شوهرم هر چی که لایق خودشه بارم میکنه 

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد
بخدا اینا هم فقط ادعا هستن من وقتی 3 ساله بود مادرم مرد شوهرم همش میگه چون تو مادر چشم ندیدی عقده ...

بهش بگو. نزار نفرینت کنم ک نفرین من دل شکسته میگیره 

اگه من عقده محبت دارم تو عقده حقارت داری مادرت عقده کارعروس 

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
من تو خونه خودمم دست به مرغ نمیزنم شوهرمو از اول عادت دادم که یه سری کارا رو نمیتونم و بلد نیستم مث ...

منم یه بار مرغ کامل داشتیم دادم همسرم خوردش کنه    کلی هم غر زدم که هزار تومن بیشتر بدیم مغازه خوردش میکنه پوستش هم میکنه

دیگه این دفعه مرغ خریدیم داد مغازه خودش پاک کرد و خورد ... منم فقط شستمش. خودش هم اومد کمک تو تقسیم بندی

برای شادی روح مامانم صلوات می‌فرستید لطفاً
خاک برسرهمچین مردی که بی مادری زنشومسخره کنه.خاااااک برسرش.بخدامن جات بودم۱لحظه ام نمیموندم تواون خو ...

خیلی سخته کلی ادم دو رو برت باشن و کسی حالتو نفهمه من قهر هم تجربه کردم دو ماه قهر بودم پدرم هر روز دعوام میگکرد منم تصمیم گرفتم دیگه لال بشم

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد
کدوم شهری توروخدابگوتامن بیام حقشون بزارم کف دستش عوضیای آشغال

کرمانشاه 

بخدا اینا هم فقط ادعا هستن من وقتی 3 ساله بود مادرم مرد شوهرم همش میگه چون تو مادر چشم ندیدی عقده ...

فدات بشم اصلا خودتو ناراحت نکن.حدیث داریم که هرکس فردی دیگه رو بخاطر موضوعی ملامت و شماتت کنه نمیمیره تا خودش به اون گرفتار بشه.هیچ کس از فردای خودش خبر نداره.اصلا دلم نمیاداین حرف رو بزنم ولی همسرت از کجا مطمئنه مادرش تا کی زنده اس؟

خدا مادرت رو بیامرزه...دوستان برای شادی روح مادرش و آروم شدن دل خود نوشین میشه یه صلوات بفرستید؟

یا رفیق من لا رفیق له   

اتفاقا خدا رو شکر کن مادرت نیست که اونم حرص میخورد

عین مامان من که همش غصه زندگی منو میخوره قلبشم مریضه دلم براش میسوزه

همیشه میگه خدا خانواده شوهرتو گرفتار خودشون کنه که یادشون نیاد عروس هم دارن که اینقدر عذابت ندن

فدات بشم اصلا خودتو ناراحت نکن.حدیث داریم که هرکس فردی دیگه رو بخاطر موضوعی ملامت و شماتت کنه نمیمیر ...

ممنون عزیزم