2777
2789
عنوان

زمینه ی خیانت... بیاین بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 109 پست
ببینید خونه رو بخوای جارو بزنی ظرفا بشوری چقد طول میکشه؟ 1 ساعت بیشتر نمیشه،غذا درست کردن و خرید و ل ...

حرفاتون خیلی خوب بود ولی در مقابل زن ها هم انتطار دارن

زن ها اسیر محبت میشن

ینی مردی که اخلاق و احساس داشتع باشه رو زن خیلی خوب صبوری میکنه تو زندگی باهاش و سعی میکنه به خاطر شوهرش فداکاری کنه..خلاقیت به خرج بده

الان همسر خود من خداروشکر انقد فهمیده و قدردانه که وقتی میاد خونه برا کوچیک ترین کارم ازم تشکر میکنه و مدام میگه خیلی زحمت میکشی تو خونه

همین حرفش بهم عزت نفس میده و باعث شده منم خیلی کارا به خاطرش بکنم

همه چی دو طرفه است

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 
بچه ها اون زمانی که فروم ها خیلی رونق داشتن من یه بار از سر کنجکاوی با هویت یه مرد متاهل عضو شدم که ...

مردها وقتی متاهل میشن بیشتر از دوره مجردی میاد سر راهشون، نمیدونم چرا، فکر کنم آدما چیزایی رو میخوان ک میدونن نمیتونن داشته باشن. یکی از دلایل فشارهایی ک روی مردا هست هم همینه، حس میکنن دارن خیلی فداکارای میکنن ک خیانت نمیکنن و توقعشون از خانمشون زیاد تر میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کارشونو توجیح نمیکنم میگم تو این جور موارد خانما هم مقصرن چه بسا خانمایی هم هستن که با شلختگی و ب ...

عزیزم اگر اون آدم آدمیزاد باشه و دارای عقل و شعور باهمچین چیزهایی نمیره سراغ کس دیگه ای بلکه سعی میکنه یا درستش کنه یا اگر نشد جدا بشه و بعد رابطه دیگه ای برقرار کنه. واقعن کی یک آدمیزاد صحیح و سالم دارای عقل و شعور و اشرف مخلوقات میتونه دو رابطه موازی داشته باشه ؟؟؟؟  فرق آدمیزاد با حیوون در چی بوده پس واقعن ؟انقدر اینجور چیزا رو عادی نکنیم چون مطمئنن دودش اول از همه تو چشم خودمون میره که داریم تو این جامعه زندگی میکنیم. امثاله اون آقا هم میدونن دید جامعه ما همین جور چیزاست که برای برقراری ارتباط و کلاه شرعی گذاشتن رو کثافتکاری هاشون همه چیز رو رو سر زن بیچارشون میندازن . 

ببینید خونه رو بخوای جارو بزنی ظرفا بشوری چقد طول میکشه؟ 1 ساعت بیشتر نمیشه،غذا درست کردن و خرید و ل ...

جالب بود ممنون توضیح دادید

و یه سوال دیگه 

مرد خسته نمیشه از خرج کردن زن در این زمینه ها یعنی اگه غر بزنه که خرجت زیاده زن اهمیت نده واقعا 

و سوال دوم  چقدر براتون اهمیت داره این قضیه که زن غر نزنه 

چقدر براتون مهمه که خونه چقدر تمیز باشه 

چقدر  براتون مهمه  که زن همیشه اراسته باشه 

و چقدر مهم براتون البته اگه بچه دارید که بچه موفق باشه 

این ها همه وطایف یک زنه به نظرتون زن چقدر  قدرت داره همه رو بدون کمک انجام بده 

به نظر من سخته 

اولویت  بندی خودتون چه جوریه 

دنیا اونقدرها جدی نیست   
حرفاتون خیلی خوب بود ولی در مقابل زن ها هم انتطار دارن زن ها اسیر محبت میشن ینی مردی که اخلاق و اح ...

بعضی وقتها پیش میاد دو طرف خودشون ب لحاظ روانی سالم باشن و تیپ شخصیتشون به هم بخوره، اکثر اوقات ی سری مشکلاتی از قبل هست تو یکی از طرفین، یا مرده زیاده خواه هست یا خانم.  معمولا نمونه های نادر از اخلاق خوب هم سواستفاده نمیکنن و احترام متقابل میزارن، بعضیا ظرفیت احترام و آزادی رو ندارن. 

انشاالله همیشه خوشحال و خوشبخت، سایه همسرتون بالای سر خودتون و بچه ها. 

جالب بود ممنون توضیح دادید و یه سوال دیگه  مرد خسته نمیشه از خرج کردن زن در این زمینه ها یعنی ...

ببینید اول اینکه من روانشناس نیستم، ی روانشناس خیلی سوال میپرسه از طرف بعد مشاوره ونظرش میگه، بعدشم اون خیلی کیس های مختلق دیده، من چیزی ک میگم بیشتر نظر شخصیم هست با توجه ب تجربه های خودم. 

اینکه میگم زن خرج داشته باشه رو نه یعنی اینکه پولا رو آتیش بزنه و حیف و میل کنه،مردها ساخته شدن واسه اینکه زنهاشون رو راضی کنن و نیازهاشون رو رفع کنن، اگه زن از شوهرش چیزی نخواد باعث سرخوردگی مرد میشه،وای بلدم ها ولی نمیتونم توضیح بدم شما برای این مورد ی کلیپ صوتی میزارم لینکش رو دانلود کنید بهتره😅. 

http://s5.picofile.com/file/8124892234/kelidemard.mp3.html

خونه رو تمیز کردن خیلی مهمه چون تو چشم هست اگه خونه تمیز باشه کسی نمیگه دستت درد نکنه ولی اگه کثیف باشه مرد پیش خودش میگه پس از صبح چیکار میکردی تو خونه، خداییشم تا بچه نباشه زیاد زحمتی نداره مگه دو نفر چقدر کثیف میکنن؟ 

آرایش خیلی مهمه مخصوصا مخصوصا برای خانم هایی ک وقتی میخوان برن بیرون ی ساعت پای آیینه هستن ولی تو خونه واسه شوهرشون خیلی محدود آرایش میکنن یا اصلا آرایش نمیکنن، مرده تا بره بیرون و بیاد صد ندل تیپ و آرایش و عطر خفن دیده وقتی در خونه رو باز کرد دید زنش خسته ب هم ریخته، تا حالا داشته کار میکرده و بو قرمه سبزی میده، میگه ای خدا از صبح تا حالا داشتیم واسه کی جون میکندیم😅

بچه یدونه توراهی داریم همش دعوامونه از الان، خانمم میگه نمیخوام بزارم کمبودی حس کنه و همه چی براش فراهم میکنم، من مخالفم میگم بچه لوس میشه با این طرز فکرا. 

بعله تنهایی نمیشه کار زیادی کرد یا اگه بشه نیاز ب قوت قلب داره، نیاز داره اعتماد ب نفس داشته باشی، دلت خوش باشه. 

ولی بیشترین چیزی ک واسه مردا اهمیت داره چیز دیگست، دیدین بعضی خانم ها نه کار خونه بلدن نه آشپزی نه بچه داری ولی شوهرشون همش قربون صدقش میره و با هم جورن، اونجوری میشه ک اینجوری میشه

عزیزم اگر اون آدم آدمیزاد باشه و دارای عقل و شعور باهمچین چیزهایی نمیره سراغ کس دیگه ای بلکه سعی میک ...

ببینید دلیل اصلی خیانت خانم ها رو نمیدونم ولی آقایون فرق میکنه بحثشون،  معمولا بعد ی مدت ک از ازدواج بگذره روابط رو ب سردی میره، معمولا آقایون خودشون پیش قدم میشن و خانم ها جوری رفتار میکنن انگار ک از سر ناچاریه کارشون و خودشون میلی ندارن. مردها اگه تو رابطشون احساس قدرت و خوب بودن نکنن از داخل ترک میخورن، تیکه تیکه میشن نمیدونم چجوری بگم.

ولی وقتی ی رابطه جدید باشه، فرقی نمیکنه آقا یا خانوم، اگه دستشون هم ب هم بخوره آتیش میگیرن، نیاز ج ن س ی نیست ک میرن بیرون از خونه یجورایی بیشتر حس درونی و روانی هست

عزیزم اگر اون آدم آدمیزاد باشه و دارای عقل و شعور باهمچین چیزهایی نمیره سراغ کس دیگه ای بلکه سعی میک ...

ازنظرشما خانما مطلقا بی گناهن و میتونن هرجور دلشون بخواد تو زندگی مشترک رفتار کنن اما شوهرشون پاشوکج نذاره؟

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 
خب راحت نمیشه وسط خانم ها حرف زد😅 ی جواب واسه ی کاربر دیگه ریپلای زدم شاید ج شما هم باشه😅

من کاربر قدیمیم گرگ بارون دیده ام الکی هم سوال نمی کنم راحت ا جواب بدید 

بعد پاک کنید تاپیک خلوته اصلا

دنیا اونقدرها جدی نیست   
من کاربر قدیمیم گرگ بارون دیده ام الکی هم سوال نمی کنم راحت ا جواب بدید  بعد پاک کنید تاپیک خل ...

دقت نکرده بودم ب تاریخ عضویتتون، وسط فتنه و آشوب اومده بودین عضو شده بودین😅

شما دیگه با این همه سابقه باید تدریس کنید خودتون

بچه ها من خودم امتحان کردم بخدا

فقط کافیه تو تلفن یا تو خونه یه کم محبت کنم

کلمات خوب به کار ببرم ، شوهرم چشاش اصلا برق میزنه همش دوس داره جبران کنه

بچه ها من خودم امتحان کردم بخدا فقط کافیه تو تلفن یا تو خونه یه کم محبت کنم کلمات خوب به کار ببرم ...

خانم شما خودتون آدم با کمالاتی هستین، هنسرتون هم همینطوور خدا حفظش کنه. 

من اگه بحثم شد تا تلویزیون و همه پنجره و ظرفا رو نشکونیم نمیشینم، بعدشم میزنم بیرون از خونه😅

یه چیزم برام سواله همیشه

چطوری راضی میشن بعضیا که شوهرشون فیلم سوپر ببینه بعد بیاد باهاشون بخوابه؟

حالا جدا از بحث اعتقادی، با مساله ذهنی شوهرشون چطور کنار میان؟ ینی نمیدونن مرد اون زنی که تو فیلم دیده رو تصور میکنه؟ اصلا مگه میشه تو ذهنش نیاره موقع رابطه. مردها بصری هستن

حالا اینا هم به کنار

حسودی نمیکنن به حسی که شوهرشون به اون زن پیدا میکنه؟😨😨😨😨 

هرجوری حساب میکنم سردرنمیارم