2777
2789
عنوان

زمینه ی خیانت... بیاین بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 109 پست

عزیزای دلممممممم ازمن به شما نصیحت مرد وقتی هوس یه مورد جدید کنه حالا شما صبح تاشب شب تاصبح بهش همه نوع سرویس بدی برای جلب طرف مورد نظر همین شعرهارو میره میگهههههههههههههههه مرد اگر هوسبازباشه به این نیست که اگربهش نرسی میره اینا بهووووووونس مردا واسه مورد بعدی هوسبازااااااااااااا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه یه خانم دائما شلخته باشه به خودش وزندگیش رسیدگی نکنه یا ازلحاظ روحی برای شوهرش کم بذاره خب معلوم ...

به نظرم بعضی از مردا تو همچین شرایطی اولین راه که خیانت هست رو انتخاب میکنن نه اخرین راه

چند درصد مردها میشنن برا حل مشکل با زنشون حرف میزنن یا میبرن مشاوره و صبوری میکنن برا حل مشکل؟ نمیگم نیستن همچین مردایی اما کمه

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 
چرا یه مرد اومده قاطی بحث خانما؟

از نحوه ی پاسخ هاش میشد فهمید 

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
دیدم زیر یه سقف دودی و والا  اونجا من تنها چیزی که بهش رسیدم این بود که به فکر خودم باشم نه شوه ...

آها یادم رفت بگم سخنرانی کلید مرد از دکتر حبشی رو گوش بدین، این ک بعضی زنها میگن هیچی از شوهرمون نمیخوایم هم خوب نیست، ی مثالی ک دیدم تو سایت خوشم اومد این بود ک میگن زنی ک خرج نداره ارج نداره

یه چیز دیگه بچه ها

من اصلا درک نمیکنم چطوری بعضی از زن ها بیشتر روزای هفته میرن خونه مادرشون

شب و میمونن

یا شوهر و تنها میذارن میرن شهرستان به دفعات زیاد

در ظاهر هم رابطه شون اوکی هست ولی باطن زندگیشون داغونه. گندش یه مدت دیگه درمیاد

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 

بنظرم حقیقتش اینه که مردا بعد از ازدواج زنشون براشون عادی میشه و شما دعواهای بعد ازدواجم اضافه کن و زر زدنای مادرشوهر و خارشوهرم اصافه کن ...همه اینا کم کم زنو از چشم مرد میندازه ...بعدم زایمان و بد هیکل شدن و مشکلات بچه ...خلاصه همه اینا مرد رو حریصتر میکنه با یه دختر ترگل و ورگل که هیچ حاشیه ای هم در زندگیش نداره ارتباط بگیره...و فقط عشق و حال کنه ..ذات مردا تنوع طلبه ...دیگه بحثی نیست

بد فهمیدین فیلم رو من خودم 3 بار دیدم. اگه همسرتون اومد خواستگاری شما تو شما ی جیزی دیده ولی خیلی وق ...

من متوجه  نمیشم میشه بیشتر توضیح بدید

مگه وقتی هم‌می مونه برای یک زن که باز اکتیو هم باشه 

اگه خونه مرتب نباشه شماها از همه ییشتر غر می زنید 

اگه غدا نباشه بچه عر می زنه 

دقیقا منطورتون چیه

دنیا اونقدرها جدی نیست   
آها یادم رفت بگم سخنرانی کلید مرد از دکتر حبشی رو گوش بدین، این ک بعضی زنها میگن هیچی از شوهرمون نمی ...

یه سوال

یعنی شما مردا از زن هایی خوشتون میاد که زیادی خرج چی کنن میشه بگید

دنیا اونقدرها جدی نیست   
اگه یه خانم دائما شلخته باشه به خودش وزندگیش رسیدگی نکنه یا ازلحاظ روحی برای شوهرش کم بذاره خب معلوم ...

اااا اونوقت پس زنهایی هم که یه شوهره شلخته خسته بی فکر دارن که صبح میره شب میاد هم باید برن با کسای دیگه که؟؟؟؟ نه ؟ بعد اونوقت نمیکنی باید تف کرد تو اوون زندگی که با این جور چیزا پایه هاش نابود میشن؟

اااا اونوقت پس زنهایی هم که یه شوهره شلخته خسته بی فکر دارن که صبح میره شب میاد هم باید برن با کسای ...

من کارشونو توجیح نمیکنم میگم تو این جور موارد خانما هم مقصرن چه بسا خانمایی هم هستن که با شلختگی و بد دهنی شوهرشون نسبت به زندگی سرد شدن حتی گاهی به فکر خیانتم میافتن 

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 

بچه ها اون زمانی که فروم ها خیلی رونق داشتن من یه بار از سر کنجکاوی با هویت یه مرد متاهل عضو شدم که همشم از زنم تعریف میکردم و خودمو متعهد نشون میدادم.بعد یه مدت یه دختره مثلا سرسنگین بهم گیر داد گفت میتونم شمارتو داشته باشم؟هرچی گفتم متاهلم کوتاه نیومد.یه جوری که مجبور شدم بهش بگم من دخترم تا دست از سرم برداره😐کلی هم بهم فحش داد.حالا جالبه من اصلا. بهش رو نمیدادما انقدر بهم پیله کرده بود.با اینکه مدام ابراز خوشبختی با زنم میکردم

من متوجه  نمیشم میشه بیشتر توضیح بدید مگه وقتی هم‌می مونه برای یک زن که باز اکتیو هم باشه  ...

ببینید خونه رو بخوای جارو بزنی ظرفا بشوری چقد طول میکشه؟ 1 ساعت بیشتر نمیشه،غذا درست کردن و خرید و لباس شستن و اینا هم شما بگو 2 ساعت، کلا هر خونه ای ک بچه توش نباشه اگه هر روز کارا رو بخوای انجام بدی فکر نکنم بیشتر 4 ساعت کار داشته باشه. کار سختی هست ولی حداقل خانمها دیگه فکرشون درگیر مسایل بیرون از خونه و مشکلات اقتصادی و مهمتر از همه سر و کله زدن با آدمهایی ک شوهره از صبح تا عصر سر کار  باهاشون سر و کله میزنه نیست، فشار ذهنی خیلی بیشتر انرژی میگیره تا فشار بدنی. 

حقیقتش مردا کار خونه رو زیاد کار نمیدونن، دیدین خانم ها دوست دارن پز همسرشون رو بدن؟ یا اینکه بهشون تکیه کنن. مردها هم همینن دوست دارن پز زنشون رو بدن ولی فقط کارای خونه رو کردن ک پز دادن نداره، نمیگم برید آزمون دکتری ثبت کنین ولی همین ک اگه رفتین ی جایی مهمونی گفتن خانم فلانی بیاد تو آشپزخونه و غذا رو بچشه یا نظر بده یا بیاد فلان غذا رو درست کنه خودش احساس خوبی ب مرد،حتما سعی کنید ی کاری رو ب صورت نیمه حرفه ای و حرفه ای دنبال کنید، مخصوصا چیزایی مثل ورزش رو در نظر بگیرید، ورزش چیزی خاصی نیست ولی خیلیا انجام نمیدن، در صورتی ک خیلی خیلی مهمه. هم بدن سالم و خوش فرم میمونه، هم اینکه احساس رضایت و خوشحالی میده ب آدم، شب ک خاصین بخوابین اون احساس بد رو ندارین ک وای زندگیم داره ی نواخت میشه و الکی روزا میگذره و.... 

همین ک تو بعضی کارا ب همسرتون کمک کنید و بگید من میرم بانک فلان کارو میکنم یا میرم فلان اداره دنبال فلان کار، صبح زودتر از شوهرتون بیدار شید و چایی درست کنید واسش و لباساش اتو بزنید بدون اینکه خودش بیدار بشه خیلی حس خوبیه. اصلا دلیل ازدواج اینه ک دو نفر هر چی دارن با هم شریک بشن و سعی کنن پیشرفت کنن در کنار هم، ازدواج یعنی پیمان  ببندن دو نفر ک ب هم خیانت نکن و هر چی دارن بزارن وسط، ولی متاسفانه خانما ی عادتی دارن تا شوهره از سر کار میاد همش نق میزنن ک حوصلم سر رفت تو خونه، پوسیدم تو خونه، بریم بیرون و.... 

خانم باید همونجوری ک شوهرش در حال پیشرفت هست تو زمینه کاریش، خودشم هم ی هدفی داشته باشه تو ی راهی قدم بزاره و پیشرفت کنه حالا یا آشپزی یا شیرینی پزی یا خیاطی و....  به صورت حرفه ای دنبال کنه واسه دل خودش ک بهش اعتماد ب نفس بده