2777
2789

دوستان توی این ماه عزیزم واسه همدیگه دعا کنیم که دامنمون سبز بشه . من که بعد هر نماز واسه همگی دعا میکنم.  خیلی انتظار سخته اونم از این نوعش

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان توی این ماه عزیزم واسه همدیگه دعا کنیم که دامنمون سبز بشه . من که بعد هر نماز واسه همگی دعا م ...

من که دعا میکنم بعد نماز 

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
من خیلی تنبل و کسلم همش درازکشم و هیچ فعالیتی ندارم .چطوری پاشم برم‌پیاده روی 😏

😅😅😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
من خیلی تنبل و کسلم همش درازکشم و هیچ فعالیتی ندارم .چطوری پاشم برم‌پیاده روی 😏

منم مثل تو بودم ولی خیلی باحاله تو روحیه آدم هم تاثیر داره.من هر روز چه بارون چه آفتاب میرفتم..الانم خیلی دلتنگشم

فکر کنم دویست  سیصد باشه

با خداااااا چقدر زیاد. البته خدارو شکر بیمه تکمیلی دارم ولی باید خودمون اول بدیم بعد بیمه میده

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)
منم مثل تو بودم ولی خیلی باحاله تو روحیه آدم هم تاثیر داره.من هر روز چه بارون چه آفتاب میرفتم..الانم ...

دست راستت سر ما تنبلا😅😅

چه مدت رفتی پیاده روی وزن هم کم کردی؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امام زمان کمکت باشه اومدی بهم بگو هزینش چقد میشه

ممنونم حتما عزیزم

منم مثل تو بودم ولی خیلی باحاله تو روحیه آدم هم تاثیر داره.من هر روز چه بارون چه آفتاب میرفتم..الانم ...

اخی ... دلم خواااست ... ببین فقط پاشدن اماده شدنم سخته . وقتی ازخونه درمیام به خودم میگم خیلی تنبلی ببین چه هوایی خوب شد دراومدم بیرون . براچی مونده بودم خونه‌پوسیدم بابا.

ولی روزایی که تنبلی دارم‌میگم برو باو کی حوصله پیاده روی داره.‌اصن موندم از خودم 

چند روزه یکم طناب میزنم و دراز نشست میرم توی خونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درد داره یکم ولی قیمتش یادم نیست صد به بالاست.چون پارسال انجام دادم

حتما امسال بیشتر شده ، بیشتر از دردش میترسم