یه حبه سیر درشت بدون اینکه زخمی کنی پوست بکن بعد یه سوزن با آتیش حرارت بده تمیز بشع بعد که سوزن خنک ...
راه حل جالبی بود منم یه مطلب قبلا خوندم که یه قیف بزارن در دهانه رحمبعد یه عطری نزدیکی قیف دود کنن اگ طعم ومزه اون عطر ب دهن رسید لوله ها بازه ،ولی عزیزم دکترا برا ادامه درمان بااین چیزا که قانع نمیشن
قسم خوردم ....میگم چون من عکس گفته بود بستس رفتم لاپارا چون خودم مطمئن بودم لوله هام بازن
فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان شاءالله روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان شاءالله روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
فدات بشم عزیزممم. ایشالله به همین ماه پرکت نتیجه بگیری وخبرشو بهمون بدی
ان شاءالله . ... از ته قلب مهربونت دعام کن فداتشم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دکترها یه آدرس داد گفت اینجا اگه بری بی حسی میزنم دردش کمتره.
آن شاالله استغاثه به امام زمان میکنم و میرم
کی میرسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)
اره جالبه.یعنی احتمال داره لوله راست منم که گفت بسته هست باز باشه
اره میشه
1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم هفته دیگه میرم ، فکر میکنید گرون باشه....؟ دکترها یه آدرس داد گفت اینجا اگه بری بی ح ...
فکر کنم دویست سیصد باشه
1
5
10
15
20
25
30
35
40