2777
2789
بنظرم اونایی که پسر دارن به تک فرزندی فکر میکنن،ولی اگه دختر باشه باز درگیرن که پسر بیارن،استاتر منظ ...

چه حرف مسخره ای

برعکس اونایی که بچه اولشون پسره چون پسرشون خیلییی اذیتشون کرده جرات بچه دوم نمیکنن.چون سخت بهشون گذشته

ولی اونایی که دختر دارن چون خیلی لوس و ناز و عشوه میاد و آرومه

هی دلشون میخاد دختر بیارن همبازی بشن

خودم دوتا دختر پشت سر هم به فاطمه دوسال و خورده ای دارم

خدایا همین که هستی مرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش ميگه دلار تا چند وقت ديگه ده تومن ميشه!

بگو هر وقت دلار شد هزار تومن  یکی سهله سه تا دیگه هم میارم  🤗

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
والا خداروشکر پسر من اذیت نکرده بچه دوستم دختره پدرشو درآورده به دختر پسر ربطی نداره

منم‌نظرم همینه

برای پدر و مادر ذره ای فرق نداره

ولی انگار برای بعضیا فرق داره😏

خدایا همین که هستی مرسی
عزیزم یه تصمیم دو طرف است دوستانی که گفتند مگه شوهرت زایمان میکنه حرف کاملا اشتباهی است به هر حال شم ...

به نظر این حرف به درد زنان امریکایی میخوره که شوهراشون هم بیرون از خونه کار میکنن هم تو خونه   

هم اشپزی میکنن هم بچه داری

هم بچه غذا میدن هم پوشک بچه عوض میکنن  

واسه ایران نیست

من خودم الان بچم دوسالو نیمشه همسرم هیچ کمکی بهم نکرده😐😐😐😐😐😐

فقط شیر خریده و مای بی بی

تمام شب بیداریاش گریه هاش بی قراریاش تروخشک کردنش 

مریض شدنو پرستاری کردنش 

همه و همه خودم تکو تنها بودم

فقط گاهی شبا از خستگی صداش زدم پاشده شیشه شیر کرده اورده این کمکش بوده ووالسلام هیچی دیگه

زن ظریفه نه ضعیفه.....ضعیف اون مردیه که دودقیقه نمیتونه چشمو دلشو نگه داره
به نظر این حرف به درد زنان امریکایی میخوره که شوهراشون هم بیرون از خونه کار میکنن هم تو خونه   ...

طبیعتا همه مردها مثل هم نیستند

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
چرا؟ زایمانت سخت بود؟ یا بچه اذیت میکرد؟

بارداری دوقلویی سختی داشتم 

زایمانم سزارین بود ؛  خیلی درد داشتم ولی خوب بود 

راستش بچه داری اذیتم کرده 

نه خواب درستی دارم 

نه ناهارم ناهاره ،نه شامم ؛ شام    حسابی گیج و کلافه و افسرده ام :( 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
طبیعتا همه مردها مثل هم نیستند

درسته همه جا استثنا هست ولی من کلی گفتم در مورد مردای ایرانی

زایمان خیلی وحشتناکه بچه داری از اون بدتر آدم به خودش بیاد میبینه چقدر سخته، چطور انقدر مردا خودخواه ...

دقیقا ! 

من به شوهرم گفتم موقه ی زایمان پیشم باش تا دردامو ببینی و حس کنی و دیگه بچه نخوای ! 

ولی خداا خواست و دوتا یکجا بهم داد 😇😇

دیگه تا ابد بچه نمیخوام !! 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
درسته همه جا استثنا هست ولی من کلی گفتم در مورد مردای ایرانی

بله اما زوج ها متفاوتند این موضوع بر میگرده به مسولیت پذیری پدر مادرا که هر کدوم مسولییتشونو انجام بدند و بدونند فقط یه وظیفه نیست

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
به نظر این حرف به درد زنان امریکایی میخوره که شوهراشون هم بیرون از خونه کار میکنن هم تو خونه   ...

عزیزدلم همدردیم! 

من همیشه به شوهرم میگم تو حتی نیم ساعت هم نمیتونی بچه ها رو تحمل کنی و از پسشون بربیای . 

میگه  من زحمتم بیشتره چون کارمیکنم

ولی بخدا ماهم کمتر اونا زحمت نمیکشیم 

بعلاوه ی ضعف اعصابی که دچارش میشیم 

وقتی دوتاشون همزمان گریه میکنن

همزمان گرسنه میشن 

همزمان میخوان بخوابن ؛ مدیریت این مسیله سخته و اراده و اعصاب قوی میخواد  و حوصله  

حالا بقول حودت اونا فقط مای بیبی رو میخرن و شیرشون رو ! تازه این روزا حتی حوصله ی شیردرست کردنم نداره .. 

بچه رو ۱دیقه میگیره بغلش پخ پخ میکنه براش گریشو درمیاره و پسش میده بمن   !!!! 

عزیزدلم همدردیم!   من همیشه به شوهرم میگم تو حتی نیم ساعت هم نمیتونی بچه ها رو تحمل کنی و ...

حنی پنج دقیقه هم توانایی این رو ندارند از پس بچه بربیان