حنی پنج دقیقه هم توانایی این رو ندارند از پس بچه بربیان
بعدی رم با کمال پررویی سفارش میدن !!
فک کنم تنها زحمتشون فقط همون اسپرم انتقال دادنشون به ما باشه 😒
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی خیلی گشاد و بی مسوولیت تشریف دارن البته نه همشون !
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
واااای دو قلووووو؟؟؟؟ خدا حفظشون کنه ولی حق داری خیلی سخته من به یک قُلش موندم چند وقتشونه؟
شوفتک جان اسم منو یادت میره همش ؟؟
تا حالا صدبار بهت گفتم دوقلو دارم 😂😅😅😅
۵ ماهشونه عزیزم :)
بچه های من سه سال تفاوت سنیشونه یکیشون دو سالشه یکیشون ۵سال دومیه ناخواسته بود انقدر داغون بودم که به شوهرم میگفتم یا سقطش میکنم یا خودمو میکشم ولی بعد پشیمون شدم و دنیاش اوردم ،خیلی دردسر داره ولی حالا که میبینم دو تاشون چقدر با هم بازی میکنن و خوشحالن و دخترم یه همبازی گیرش اومده که همیشه پیشش هست خوشحال میشم نگهش داشتم