2777
2789
عزیزدلم همدردیم!   من همیشه به شوهرم میگم تو حتی نیم ساعت هم نمیتونی بچه ها رو تحمل کنی و ...

سریع بچه رو پاس میدن به مادرش

صحبتم که میشه میگن انگار فقط شما ها مادر شدین یا زایمان کردین اینهمه زن تو دنیا

این حرفا دیگه ادمو اتیش میزنه

زن ظریفه نه ضعیفه.....ضعیف اون مردیه که دودقیقه نمیتونه چشمو دلشو نگه داره
حنی پنج دقیقه هم توانایی این رو ندارند از پس بچه بربیان 

بعدی رم با کمال پررویی سفارش میدن !! 

فک کنم تنها زحمتشون فقط همون اسپرم  انتقال دادنشون به ما باشه 😒

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدی رم با کمال پررویی سفارش میدن !!  فک کنم تنها زحمتشون فقط همون اسپرم  انتقال دادنشون ...

دقیقا 

پرروتر از مرد ایرانی ندیدم من

زن ظریفه نه ضعیفه.....ضعیف اون مردیه که دودقیقه نمیتونه چشمو دلشو نگه داره
دقیقا  پرروتر از مرد ایرانی ندیدم من

خیلی خیلی گشاد و بی مسوولیت تشریف دارن البته نه همشون !

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

منم دقیقا شرایطم مثل شماست هم سن بچم هم سن خودم هم خواست شوهرم خخخ

وقتی می میرید نمی فهمید که مرده اید، تحملش فقط برای دیگران سخت است، بی شعور بودن هم مشابه همین وضعیت است(Philippe Geluck)
بارداری دوقلویی سختی داشتم    زایمانم سزارین بود ؛  خیلی درد داشتم ولی خوب بود  ...

واااای دو قلووووو؟؟؟؟

خدا حفظشون کنه ولی حق داری

خیلی سخته من به یک قُلش موندم

چند وقتشونه؟

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹
واااای دو قلووووو؟؟؟؟ خدا حفظشون کنه ولی حق داری خیلی سخته من به یک قُلش موندم چند وقتشونه؟

شوفتک جان اسم منو یادت میره همش ؟؟ 

تا حالا صدبار بهت گفتم دوقلو دارم 😂😅😅😅

۵ ماهشونه عزیزم :) 

بچه های من سه سال تفاوت سنیشونه یکیشون دو سالشه یکیشون ۵سال دومیه ناخواسته بود انقدر داغون بودم که به شوهرم میگفتم یا سقطش میکنم یا خودمو میکشم ولی بعد پشیمون شدم و دنیاش اوردم ،خیلی دردسر داره ولی حالا که میبینم دو تاشون چقدر با هم بازی میکنن و خوشحالن و دخترم یه همبازی گیرش اومده که همیشه پیشش هست خوشحال میشم نگهش داشتم

شوفتک جان اسم منو یادت میره همش ؟؟  تا حالا صدبار بهت گفتم دوقلو دارم 😂😅😅😅 ۵ ماهشونه عزیز ...

باور کن فراموشی گرفتم

هیچییی یادم نمیمونه

حتی بعضی وقتا یادم میره خودم بچه دارم صدا میاد تعجب میکنم

عوارض بیهوشیه سزارینه

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹