2777
2789
از خودت من تک‌فرزندم خیلی اذیت میشم نذار دیرتر که پشیمون نشی خدا نکرده به خودت نگاه نکن که ار ...

منم تک فرزندم حق باشماست بخاطر همین مسایل یه دختر سه ساله دارم وبه امید خدا میخوام واسه دومی اقدام کنم

به نظرم به خاطر آسایش خودمون به بچه ها ظلم نکنیم گناه دارن 

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هك😐

😂😂😂😂از رو امضاش کپی کردم 

تقصیر خودشه

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
عزیزم 1روز زمان مناسبی نیس چن روز صبر کن من بعد 9روز زدم بی بی م کاملا پررنگ شد

اخه دارو مصرف میکنم میترسم مثبت باشه دارو مصرف کنم طوری بشه

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

بچه دوم شرایط میخواد اگه شرایط روحی و جسمی و از همه مهم تر مالیش رو داری بیار

من خودم وقتی به شرایط اقتصادی و سیاسی کشورم و جیب خودم فکر میکنم سریع از فکر بچه دوم‌میام‌بیرون

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

دقیقا

خدارو‌خوش نمیاد اون طفل معصوم تنها بزرگ بشه خواهر برادر نعمت بزرگی هستن مخصوصا اینکه همیشه پدر و‌مادر ادم که موندگار نیستن بعد از صد و‌بیست سال بلاخره همه رفتنی هستیم امروز و‌فردا 

خواهر برادر مرهم درد میشن

من کاری به اون عده ی محدود ندارم که تشنه به خون همن