2777
2789
عنوان

از وقتی که وارد نی نی سایت شدم اول باریه که اینجوری میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 106 پست
چون دو سال بود منتظر بودم اصلا نمیدونستم و فکر نمیکردم  که باردارم. بخاطر ماه رمضون اقدام خاصی ...

ایول ایول

وای من عاشق دوقلوی دختر بودم

الانم عشقم اینه بچه دوم هم دختر بشه

نمیدونم چرا عاشق اینم که دو تا دختر داشته باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون دو سال بود منتظر بودم اصلا نمیدونستم و فکر نمیکردم  که باردارم. بخاطر ماه رمضون اقدام خاصی ...

اخ جون من دوثلو خیلی دوس دارم ولی خیلی سخته 

مادر شوهر دوقلو زاید مادر بزرگ مامانم زاید 

تیکر یه سالگی دخترم 😍😍😍😍😍
اخ جون من دوثلو خیلی دوس دارم ولی خیلی سخته  مادر شوهر دوقلو زاید مادر بزرگ مامانم زاید

پس انشالله تو ژنتیکتون هست به آرزوت میرسی

من‌که عشقم دوقلو بود نشد

البته الان همون تک قلو میخوام چون عمرا نمیتونم ۳ تا رو مدیریت کنم خیلی گرفتارم

ممنون من همون روزش میفهمم دوروز بعدم سقط میشه

چو که در بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا

کز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند

صبور باش به وقتش میده

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
چو که در بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا کز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند صبور باش به وقتش میده

ایشالا دوقلو هات جنسیتش چیه

تیکر یه سالگی دخترم 😍😍😍😍😍
ایول ایول وای من عاشق دوقلوی دختر بودم الانم عشقم اینه بچه دوم هم دختر بشه نمیدونم چرا عاشق اینم ...

ان شالله. 

ولی دوقلوهای من دختر و پسر بودن که متاسفانه پسرم سقط شد و خوشبختانه دخترم الان دوسالشه.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.