2777
2789
عنوان

مامانایی ک بارداری ناخواسته داشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 35 پست
نه کلا بچه دوم بیشتر به آدم میچسبه.خصوصا اینکه بهویی بفهمی اومده تو دلت بیخبر😍 منم بچه دومم بیشتر ...

😭😭😭😭😭😭😔😔😔😔

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جلوگیری طبیعی خودش یجور اقدام برای بارداریه خودمونو گول نزنیم با این روش نامطمئن. اگر واق ...

ما قبل بارداری اولم دو سال و نیم نزدیک. سه سال جلوگیری کردیم اصلا فک نمیکردم بشه 

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤

اونم مثل اولی بچه منه  هیچ فرقی نداره حالا دلیل نمیشه بدون هماهنگی بیاد دیگه دوسش مداشته باشم اگه یکی باشه کمکتون کنه اصلن جای نگرانی نیس سخت شاید باشه ولی میگذره .یکم هم که بزرگتر بشه باهم بازی کنن مطمئنم از شرایطت خیلی راضی میشی

کاش میشد؛همچواواز خوش ی دوره گرد زندگی را بار دیگر دوره کرد
ما قبل بارداری اولم دو سال و نیم نزدیک. سه سال جلوگیری کردیم اصلا فک نمیکردم بشه  ...

این دلیل نمیشه عزیزم.

کافیه یکهزارم آب منی وارد واژن خانم بشه.درصورتیکه بدن خانم آماده باشه بسرعت حامله میشی.

تاپیکای قبلتو خوندم .یه تاپیک زدی خیلی عصبی هستی تو بعدی زدی حامله شدی😁جالبه

ما قبل بارداری اولم دو سال و نیم نزدیک. سه سال جلوگیری کردیم اصلا فک نمیکردم بشه  ...

عزیزم ابنو به فال نیک بگیر.از خدا بخواه بهت کمک میکنه.اینقدر ناامید و مستاصل نباش.

امیدوارم توان مالیشو داشته باشی چون اینروزا با این گرونی سخته....

اما بدون خدا بهت چنان نیرویی میده که نتونی تصورشم بکنی.سنت کمه جوونی

ده سال بعد میشینی و از دیدن بزرگ شدن و نوجوون شدن  بچه هات لذت میبری.اینو بدون

خدا بهت لطف و نظر خاصی داشته که بهت اینقدر راحت بچه داده.اینروزا خانما خیلی سخت باردار میشن.حتی من خیلیا رو دیدم با فاصله خواستن باردار بشن دیگه دومی رو نشدن و رفتن آی وی اف بازم نشده.

حالام نشین ماتم بگیر.هنوز ۹ماه دیگه فرصت داری.وقتی تکوناشو تو دلت حس کنی قطعا بیشتر به ارامش میرسی.

مواظب خودت  باش و بیشتر مثبت بیاندیش.