2777
2789
عنوان

انواع باسلوق و ژله پف پفی ( مارشمالو) ماریا

| مشاهده متن کامل بحث + 39356 بازدید | 475 پست
ماریا جان باسلوق ژله ای رو درست کردم بی نهایت خوشمزه شد  مرسی عزیزم از دستور خوبت     ...

جانم خداروشکر که خوشت اومد .نوش جونتون عزیز 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا من هیچوقت‌نمیتونم‌تاپیکاتو تو تبادل نظرا ببینم‌همیشه میام به پروفایلت سرمیزنم😁 عااااالی😍

ای جونم..شانس بده منه وقتی تاپیک میزنم که نیستی ولی واقعا خداروشکر که دوست خوبی مثل تو دارم 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
ای جونم..شانس بده منه وقتی تاپیک میزنم که نیستی ولی واقعا خداروشکر که دوست خوبی مثل تو دارم 

قربونت بشم‌عزیزم‌هنرمند ترینی😘😘😘

‏لقمه های مامانم شبیه آوازهای شجریانه باید ی ربع نون خالی بخوریم تا برسیم به مواد اصلیش
ماریا جون نشاسته ذرت ازکجاتهیه کنیم؟

از لوازم قنادی عزیزم.  هایپر ها و سوپری های بزرگ هم دارن 

مرسی عزیزم ..ی سوال دیگ برا دونات باید اردقتادی باش دیگ🙈

نه خیلی اهمیت نداره من هم با ارد گندم درست کردم هم با ارد قنادی فرقی نداشت. ولی در کل ارد قنادی بهتره سبک تره .من همیشه یه پنج کیلویی دارم تو همه چی میریزم 

سلام ماریا جون باسلوق ژله ای به جای نشاسته گل میتونم از ذرت استفاده کنم 

سلام گلم . اره عزیزم میشه 

گلم نشاسته گل ؟ گلی که بوش می کنیم و باهاش دسته گل درست میکنیم ؟    

نه عزیزم . نشاسته گل اصطلاحه .تو سوپری ها که بری یه نشاسته هایی دارن که سفیده و تیکه های بزرگ و کوچیک دارن.  به اونا میگن نشاسته گل . نشاسته ذرت هم لوازم قنادی ها دارن یه پودر سفید رنگه