2777
2789
عنوان

انواع باسلوق و ژله پف پفی ( مارشمالو) ماریا

| مشاهده متن کامل بحث + 39349 بازدید | 475 پست
استادمون چطوره

استاد که تویی بانو جانم. عالیه 👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏 وای اخرین بار همین سه سال پیش واسه این تاپیک درست کردم و خوردم دیگه وقت نکردم😩

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماریاجان باسلق رو درست کردم مرسی مث مال خودت شد راحتی ها شل شده گذاشتم تویخچالم مث شله زرده یطور ...

گلم احتملا ژلاتینت کهنه بوده. بریده. 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
ماریاجان کاشکی باشی الان برای راحت الحلقوم ننوشتی کی ژله و اضاف کنم باچقداب مخلوط کنم آب سردیاگرم

عزیز دلم نوشتم که. گفتم فقط یه اب بگیر روی نشاسته خالی کن. بعد همه ی مواد و باهم بریز تو قابلمه و هم بزن و زیرش و روشن کن 

استاد که تویی بانو جانم. عالیه 👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏 وای اخرین بار همین سه سال پیش واس ...

قربونت برم اینقد مهربون و متواضعی. جدی من فک میکردم هروز انواع متفاوت دسرو شیرینی داریدخونتون

ماریاجان توظرف در دار گذاشتم رو میز استفاده میکردیم دیروز دیدم یکیش کپکی داره میشه چرا

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
عزیز دلم نوشتم که. گفتم فقط یه اب بگیر روی نشاسته خالی کن. بعد همه ی مواد و باهم بریز تو قابلمه و هم ...

مرسی خیلی ماهی خیلی

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
قربونت برم اینقد مهربون و متواضعی. جدی من فک میکردم هروز انواع متفاوت دسرو شیرینی داریدخونتون ما ...

قربونت برم. نه اصلا. درست میکنیم اما تو کارگاه واسه مشتری. البته من شیرینی کار نمیکنم. کارم دکور کیکه. 

ببین احتمالا خونتون زیادی گرمه بزار یخچال نیم ساعت قبل از میل کردن بزار بیرون 

قربونت برم. نه اصلا. درست میکنیم اما تو کارگاه واسه مشتری. البته من شیرینی کار نمیکنم. کارم دکور کیک ...

مرسی عزیزم

کلا هر وقت میخوای با نشاسته گل کاری کنی یه بار اب رویی رو بریز دور چون کدر میکنه باسلوق تون رو .

سلام، ببخشید شما اگه تجربه شو داری میشه بگی با کدوم نشاسته بهتر میشه؟! و شبیه تر به طعم نشاسته های بازاری 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇