2777
2789
عنوان

انواع باسلوق و ژله پف پفی ( مارشمالو) ماریا

| مشاهده متن کامل بحث + 39351 بازدید | 475 پست
لطف داری . نه ولی عاشق این کار هستم . 

میسی عزیزم 👌👌👌...باسلوق همسرم دوستداره واسش میخوام درست کنم

یکی از خدا پرسید اگر توسرنوشت مرا نوشتی پس من دیگه چرا آرزو کنم؟خداگفت:شاید نوشته باشم هرآنچه آرزوکند...
میسی عزیزم 👌👌👌...باسلوق همسرم دوستداره واسش میخوام درست کنم

پس هر وقت درست کردی خبرشو بهم بده . هر سوالی هم داشتی بپرس خوشحال میشم

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس هر وقت درست کردی خبرشو بهم بده . هر سوالی هم داشتی بپرس خوشحال میشم

حتمأ میام همینجا...عکسشومیزارم....ممنونم باحوصله جوابم رو دادی گلم😘😘😘

یکی از خدا پرسید اگر توسرنوشت مرا نوشتی پس من دیگه چرا آرزو کنم؟خداگفت:شاید نوشته باشم هرآنچه آرزوکند...
حتمأ میام همینجا...عکسشومیزارم....ممنونم باحوصله جوابم رو دادی گلم😘😘😘

اختیار داری کاری نکردم

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
ببخشید ماریا جون یه سوال داشتم، یه قاشق غذاخوری کره دقیقا چند گرم میشه؟؟؟

سلام عزیز .یه قاشق غذا خوری کره 15 گرم میشه 

سلام عزیز .یه قاشق غذا خوری کره 15 گرم میشه 

وااای دستت درد نکنه، سوال شده بود برام!! آخه برا اینکه بتونم کره رو با قاشق اندازه بزنم باید میذاشتم کل کره نرم بشه که بعد با قاشق بردارم، اینجوری راحتتر شد !!

قربون دستت😘😘

منتظر معجزه خدام !! دعا کنید برام لطفاااا........
وااای دستت درد نکنه، سوال شده بود برام!! آخه برا اینکه بتونم کره رو با قاشق اندازه بزنم باید میذاشتم ...

خواهش میکنم عزیز .بازم سوالی بود در خدمتم

سلام ماریا جان  میخوام باسلوق ژله درست کنم  پودر ژلاتین ندارم  میشه گلوکز مایع جایگزین کنم؟؟؟

به انگشت نخی خواهم بست تا فراموش نگردد فردا ...زندگی شیرین است ..زندگی باید کرد و بدانم که شبی خواهم رفت ..و شبی هست که نباشد پس از آن فردایی .
سلام ماریا جان  میخوام باسلوق ژله درست کنم  پودر ژلاتین ندارم  میشه گلوکز مایع جایگزی ...

نه عزیزم لازم نیست میتونی ژلاتین و حذف کنی مشکلی پیش نمیاد

نه عزیزم لازم نیست میتونی ژلاتین و حذف کنی مشکلی پیش نمیاد

مرسی عزیزم   

به انگشت نخی خواهم بست تا فراموش نگردد فردا ...زندگی شیرین است ..زندگی باید کرد و بدانم که شبی خواهم رفت ..و شبی هست که نباشد پس از آن فردایی .

ماریا جان باسلوق ژله ای رو درست کردم بی نهایت خوشمزه شد  مرسی عزیزم از دستور خوبت   

البته من نتونستم ۲۴ ساعت صبر کنم   

عزیزم درست کردن ژله بستنی خوب هم بلدی؟

اره عزیزم  اخه کاری نداره برای همین نزاشتم ژله رو که با یه لیوان اب جوش مخلوط کردی جای لیوان دوم اب سرد بستنی وانیلی میریزی همین . بستنی و فقط بزار بیرون کامل اب بشه و دما بیفته اگه ژله هم خوب با اب جوش مخلوط نشد بزار روی بخار کتری