2777
2789
عنوان

تهمت ناموسی زن عموم به همسرم. باورش سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 1980 بازدید | 84 پست

بنظرم بگوبه شوهرت.ماقبلاشوهرم میرفت بالاپشت بوم دیش ماهواره رودزست کنه بعدیبارباهم رفتیم بالابعددختر40ساله ی همسایمون اومدحیات خونشون تاشوهرم ودیدرفت توخونشون فقط من دیدمش شوهرم خ چشم پاکه.بعدمادره اومدازحیاتشون بمن گفت چراشوهرت دخترمونگاه کردمنم شوهرموصدازدم به همسایه گفت بگودخترت بیادبگه کی نگاش کردم من؟دختره نیومدبیرون یعنی زنه آبشدازخجالتش فکرکردشوهرم پایین اومده.حالاتوم پنهون نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی می دونی شوهرت مقصر نیست بهش نگو اعصایشو برای کار نکرده خورد نکن و ممکنه شوهرت شاکی بشه و به ضرر خودت بشه و با خانواده ات رفت آمدشو کم کنه ولی ولی ولی یه تو دهنی اساسی به اون زن عموی بی آبروت بزن و حتما حالشو بگیر بهش بگو زن نجیب به فرض محال یکی بهش چشمک بزنه ازش رو بر می گردونه و خودشو ازش پنهان می کنه نه اینکه مثل تو بازم بیاد جلوی طرف قر بده اگه شوهر من بهت چشمک میزنه چرا باز با اصرار مارو شام دعوت کردی و کشوندی خونه ات و بگو مطمدنم نیتت خیر نیست چون اگه حتی شوهرم این کارو کرده بود پبنهان میکردی زندگی من خراب نشه پس معلومه دروغ می گی و نیتت شره 

اه زنیکه خاک بر سر عوضی اعصابم خورد شد یکی اینو راجع به شوهر من بگه به قرآن جرش میدم تو چقدر بی زبونی اه اه اه

علاوه بر اون پرو هم هست ک شهامت زدن چنین جسارتهایی رو به خودش میده و تازه هوارم میکشه  بعد از ...

ولی من برام یه چیزی سوال شده ؟ خداوکیلی هنوز با اینهمه امکانات ارتباطی و..... دیگه کسی چشمک می زنه ؟ به نظرم خیلییی خنده داره زن عموی بیچاره هنوز توی بیست سال پیش مونده .خب آدم میاد میره محبت میکنه بعد راحت مخ میزنه آخه چشمک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
آخ چه صبری داری که تا حالا زنده گذاشتیش    

ازش نفرت دارم میبینمشم سلام نمیکنم بهش . انقدر ادم پست و بدبخت اصلا بگو بر فرض محالم اینکه شوهر من با تو دوست بوده خوب احمق خاک بر سر این افت داره برا تو که تو رو ول کرده اومده منو گرفته افتخار که نیست میشی برا همه تعریف میکنی. تازه تهدیدم میکنه میگه زالزالک شوهر منو دزدیده من نمیزارم من کاری میکنم طلاق بگیره  

دخترم تمام زندگی من
چرا نگی؟ روبه رو کن شوهرتو باهاش آبروی زن عموتو ببر. و کامل توضیح بده شوهرت موقع خنده یا حرف زدن یه ...

بابام بی نهایت دوسشون داره دو تا دختر داره اندازه من خاطر شونو میخواد میگم نکنه بابام حرف اونو باور کنه😐

چه بی شعور خدا ازشون نگذره من و شوهرم یه شهر دیگه ایم  خونه عموم تو محله خونه بابامه اگه شوهر ...

کاش به شوهرت نگی 

مردها حساس تو ذهنش میمونه 

ولی زن عموت و بشور پهنش کن😐

امروز اولین روز از باقی عمر توست...
بابام بی نهایت دوسشون داره دو تا دختر داره اندازه من خاطر شونو میخواد میگم نکنه بابام حرف اونو باور ...

نخیر. بابا و مامانت قطعا پشت دختر خودشونو میگیرند نه اون زنیکه خل و چلو که سابقه دارم هست. میام میکشمتا انقد بی زبون نباش. اصلاشماره بابا و مامان و همه رو بده خودم زنگ بزنم آبرو زن عموتو ببرم😡😡😡😡😡😡😡

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
وقتی می دونی شوهرت مقصر نیست بهش نگو اعصایشو برای کار نکرده خورد نکن و ممکنه شوهرت شاکی بشه و به ضرر ...

منم همینو میگم اگه بدونه دیگه نمیاد خونه بابام

نخیر. بابا و مامانت قطعا پشت دختر خودشونو میگیرند نه اون زنیکه خل و چلو که سابقه دارم هست. میام میکش ...

اخه بابام که اون سابقه هاشو نمیدونه ما که پیش بابام نمیگیم این چیزارو

بعدش من قبلا سر چیزای بچگونه چندبار اومدم قهر می گم نکنه بابام از شوهرم خوشش نیاد و طرف اونو بگیره😦

اخه بابام که اون سابقه هاشو نمیدونه ما که پیش بابام نمیگیم این چیزارو بعدش من قبلا سر چیزای بچگونه ...

خب تو و مامانت باید همه سوابق زن عموتو اول برای بابات بگی. کامل توضیح بدی چه جور آدمیه. و اگه گفت تو خودت تا دیروز میومدی قهر بگو بچگی کردم تقصیر خودم بود نه شوهرم

خب تو و مامانت باید همه سوابق زن عموتو اول برای بابات بگی. کامل توضیح بدی چه جور آدمیه. و اگه گفت تو ...

ترجیح میدم بین خودمون حلش کنیم پای بابام و شوهرم وسط نیاد چون مردا یه کم زود جوشی میشن

منم همینو میگم اگه بدونه دیگه نمیاد خونه بابام

خب اگه به شوهرت نگی .بعد زن عموت به یکی بگه که به گوش همسرت برسه به نظرت اینجوری خیلییی بدترنمیشه شوهر من باشه که دیگه هیچ کس نمی تونه جلوش و بگیره .اگه خونه پدرت اینها هم نیاد موقتی هست بعد باهاش حرف می زنی کم کم آروم میشه چون زن عمویت ببخشیدا پر رو هست باید  جلوش واستی تا یه فتنه بزرگتر درست نکرده .

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
ترجیح میدم بین خودمون حلش کنیم پای بابام و شوهرم وسط نیاد چون مردا یه کم زود جوشی میشن

به نظرم حق زن عموت اینه رسوا بشه. بازم هرجور خودت میدونی گلم

عموم خواسته به بابام بگه یعنی پشت زنشه دیگه

از شرمش هست گلم بالاخره مرده، غرور داره زنش نفهمه

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده