2777
2789
عنوان

بیایین از روزی بگم که فهمیدم سرطان دارم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 27643 بازدید | 555 پست
حس اینکه شیمی درمانی میشدم موهام میریخت دیوونم میکرد

فکر کنم از اول هم پیش خودت بزرگش کردی بدون اینکه حرفهای دکترها رو درست تجزیه تحلیل کنی 

ولی خداروشکر انشالا همیشه سالم بالا سر بچه هات بمونی 

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی الهی شکر ان شاالله تا اخرعمرتنتون از گزند بیماری درامان باشه عزیزدلهرکه درخونه خدا و اهل بیتش ر ...

چه قشنگ گفتی دکتر اصلی اون بالاسریه 🥰 شک ندارم خدای من اگر بخواد کوه رو جابه جا میکنه چه برسه برآورده کردن حاجت دل بندش🥰

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

یا مهدی🥺🥺🥺🥺عزیزم خداروشکر که معجزه رخ دادالهی شکرحتما قربونی کنید

قربونی چی؟ 🙄

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

اتفاقا گفتم خداجونم انگار عشقم هزار برابر شده بخدا کمر درد داشتم بیرون زدگی دیسک داشتم رو صندلی نماز ...

اره باورم میشه خدا خیلیییییییی مهربونههه😭😭

خیلیییی 

قربونت برم ک خوشحالیی 🙂

همیشه دلت شاد باشه در کنار خانوادت 🤍

عزیزم منم یه کیست سرطانی داشتم یه بار خیلی دلم شکست به دلم افتاد چله ی زیارت عاشورا بخونم به نیابت ا ...

ای خدا واقعا معجزه رخ داده چقدر بغضی میشم اینجور پستارو میذارید... فقط کافیه دلت وصل بشه دیگه گره مشکلاتت باز میشه 😭♥️

تا امروزرفتیم همدانو جواب ازمایشمو گرفتممعجزه رخ داددکتر گفت عالیه جوابتدارو درمانی میکنع فقط🥰انگار ...

عزیزم دقیقا منم این روزا رو گذروندم دو بار نمونه برداری استرس اضطراب فکر آینده ی یدونه دخترم وای چه روزای بدی بود تا جواب نمونه برداری بیاد ده بار خودمو گذاشتم تو اگه بگم ازمرگ نمی‌ترسم دروغ گفتم ولی دیگه گریزی نیس فقط نگران دخترم بودم همش به همسرم میگفتم تا معصومه ازدواج نکرده زن نگیریا نکنه یه موقع زن بگیری محبتت کم بشه به دخترمون نکنه بعدازدواجت بچم راحت نتونه بیاد خونه پدرش .چون خودمون نامادری داشتیم وهمه ی اینارو تجربه کردیم یعنی جیگرم آتیش می‌گرفت براش همش میگفتم یعنی حسرت اینکه واسه دخترم یخچالشو پر کنم ترشی بندازم سبزی بگیرم واینا تودلم میمونه یعنی دخترمم مثل خودم اینارو نمیبینه وای موقع زایمان تنها میمونه خلاصه روزای خیلی بدی بود .بعد عملمم خیلی اذیت شدم.خدا خیر بده همسرمو خیلی همراهم بود.خداروشکر سلولا خوش خیم بودن و به لطف خدا کنار خانوادمم 

عزیزم خداروشکر که حال خوبت برگشت تازگیا یکی از عزیزان منم مشکل توده مثانه براش پیش اومده دارم میمیرم ...

نه توسل کن عزیزم برو در خونه ائمه و معصومین همه رو صدا بزن من اینقدر اسم میاوردم و متوسل میشدم که حد نداشت... نماز بخون و خدارو شکر گذار باش قطعا خدا میبینه 

نه توسل کن عزیزم برو در خونه ائمه و معصومین همه رو صدا بزن من اینقدر اسم میاوردم و متوسل میشدم که حد ...

بله عزیزم الان بخدا با گریه برات مینویسم اصلا اروم و قرار ندارم نمازمم میخونم و همیشه میگم خدا خودش هرچی صلاح میدونه و هرچی میخاد همون میشه فقط ازش میخام خودش برسه به داد دل بیقرارم😔😭😔

الهی شکر گلم🤲خییییلی برات خوشحال شدم عزیزم ❤️همیشه میگم خدایا بخاطر بچه ها به تمام مادر و پدر ها رح ...

اره بعضی شبا پسر بزرگم میدید حالم بده یکیشون سرشو میذاشت رو شونم، کوچیکم سرشو میذاشت رو پام... غصه دارم بودن... با اینکه پسرن ولی خیلی دل پاکن... خدا و صاحب الزمان بهشون رحم کرد واقعا 

ممنونم عزیزم که دعای خیر برام میکنی... الهی که دعای قنوت صاحب الزمانمون باشی🤲♥️