2777
2789

من پارسال تو امتحان نهایی پارسال شیطون گولم زد در حد 3  4 نمره تو کل امتحانات تقلب کردم ولی با اون تراز نرفتم دانشگاه اصلا نرفتم امسال دانشگاه رتبم نجومی شد نخوندم  الان حق الناسش گردنم هست یا نه ؟ برا جبرانش باید چی کار کنم ؟ اگه هست من تو فکرمه تا آخر اذر نماز شب بخونم براشون تو همین ۴۵ روز دعا کنم اوکیه؟ بسه؟ ثوابش مثلاً هدیه بدم به اونا؟ چون پول ندارم فعلا تا خودم باید برم سرکار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم هست چون بلاخره اون تراز حساب شده طلب استغفار کن صدقه بزار 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

نه

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
چجور تقلب کردی به منم یاد بده🤣

راه که زیادی مثلا ی نفرتون به عنوان رهبر انتخاب بشه که سوال های تستی رو میخواد جواب بده جلو بشینه ولی دقت باید کنید هر سوال که میزنه مثلا اگر 1 درست باشه ی بار پای راست بزنه زمین اگر دو بود دوبار اگر 3 بود 1 بار پای چپ اگر 4 بود 2 بار چپ بزنه زمین خخخخ