2777
2789
عنوان

شک دارم ب شوهرم

12381 بازدید | 446 پست

سلام دوستان 

شوهرم سابقه خیانت داره...اونم با دوستم

چندوقتیه ک از این کار دست کشیده بود و شدیدا پشیمون بود...

یکی دوروزه زنگ ک میزنم.گوشیش اشغاله 

دیروز توماشین بودیم سابقه نداره شوهرم ردتماس بده ب دوستاش ...

یکی زنگ زد فقط. تونستم چهارتاشماره آخرشو بفهمم رد داد

گفتم کی بود گفت دوستم منم هیچی نگفتم ...

یکی از دوستام مطلقه س با هرکسی میره این یه دوست دیگمه من اصلا باهاش در ارتباطنیستم فقطتو اینیستا فالو کردیم همو ... چندروز پیش شوهرم رفته بود استوریش رو دیده بود ... الان چ کنم😞

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ کنم بفهمم ک اون شماره کی بوده تو واتس اپ چند بار حذف و نصب کرده

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚
مطمئنی دوستته؟ 

ن ولی یباری دوستم بدون این ک من متوجه بشم مشاوره حقوقی داده ک دوستم بهم همه رو فوروارد کرد...

منم تازگیا شک کردم.دیروز ناهار خونه نبودم.شب که اومدم دیدم ناهار نخورده.بهش گفتم ناهار نخوردی؟ گفت نه ولی از دهنش ببخشیدا بوی ترشی سیر اینا میومد.بازم پرسیدم جدی ناهار نخوردی؟گفت نه.تازه من از عمد شام رو دیر اوردم هیچی نگفت.شام هم یکم خورد.میترسم جایی خونه ای کسی رفته باشه حالا به من نمیگه😟

دعا کنین مامان بشم.توروخدا یه صلوات برام بفرست مامان بشم😢😢😢
واقعا عجب شوهری با دوستای شما خوب هواستو بیشتر جم کن رابطش با دوست قبلیت در چه حدی بوده و چند سالشه

تا حدی ک بهش میگفته بیا 2میلیون میدم صیغم شو

ن ولی یباری دوستم بدون این ک من متوجه بشم مشاوره حقوقی داده ک دوستم بهم همه رو فوروارد کرد...

وای از وقتی اعتماد بین زن و شوهر از بین بره. خیلی ناراحت شدم برات 😔

قربون بودنت برم پسرم... 

تنهاخوبی شوهرم عمین بودکه نزاشت بادوست موسست د رارتباط باشم😕😕😕

خدایاشکررررت خداعیدفطر بهترین عیدی رودادمن پارسال یه بارداری خارج ازرحمی داشتم وخداروشکرامسال یه بارداری سالم دارم خاله های عزیزمیشه برای تودلیم دعاکنیدسالم بیادبغلم اگه میشه برای منتظرانی نی هم ویژه دعاکنید                                        🌹الهم صلی علی محمدوآل محمد🌹