2777
2789
عنوان

شک دارم ب شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 12381 بازدید | 446 پست

اعصابم.خورده شوهرم اصلا ماشین سوارنمیشد ...بخاطره یه تصادف ترس افتاده بود ب جونش ...ولی یهو یه هفته پیش گفت من فردا باماشین میرم سره کار

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚
منم تازگیا شک کردم.دیروز ناهار خونه نبودم.شب که اومدم دیدم ناهار نخورده.بهش گفتم ناهار نخوردی؟ گفت ن ...

شاید با دوستاش رفته صفاسیتی

خدایا مررررسی که هرچی آرزو کردم دیگران بهش رسیدن!  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم اول تو انتخاب دوست تجدید نظر کن بعد در صدد اصلاح همسر بربیا

میترسم ....خیلی عذاب کشیدم سره دوست قبیم 

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚

سعی کن به شوهرت بیشتر رسیدگی کنی .گاهی وقتا احساس کمبود و عدم ارضا جنسی در روابط زناشویی منجر به ایجاد این رفتار در مردان میشود.همچنین روابطتون رو با دوستان مشکوک محدود کنین.

گلهای زندگیم را دوست دارم.
وای از وقتی اعتماد بین زن و شوهر از بین بره. خیلی ناراحت شدم برات 😔

نمیدونم چ کنم ...ولی خودش بانی این بی اعتمادیه ک هرچی میشه شک میکنم

سلام.

بهش خیلی محبت کن.باناز حرف بزن وخودتو خوشکل کن.

توکل کن به خدا.هر روز5تا آیت الکرسی بخون وفوت کن بش.خدا ایمانش روحفظ میکنه.خیلی خوبه.

( ان کیدهن عظیم.مکر زنان زیاده.سوره یوسف)

"امضام بخونید ..توکل کنید به خدا در هر شرایطی  حالا توکل یعنی چی؟ یعنی بگو خدایا فلان موضوع رو سپردم به خودت حلش کن و مطمئن باش خدا مواظبته.. از خدای مهربونت فاصله نگیر...نماز معجزه می کنه ! از دستش ندھ😍🌱یه صلوات واسه سلامتی امام زمانت بفرس🤲 بالاخره یه روز ، یه جا ماهم از خوشحالی جیغ می زنیم و انقدر خوشحال میشیم که اشک شوق بند نمیاد خانومی که به دختر خانوم های باحجاب تیکه میندازی ، عزیزم داری شخصیت خودت و تربیت خانوادگیت نشون میدی پس اگر جواب نمیدیم فکر نکنید جوابی نداریم! ما از پیامبر و امام هامون یاد گرفتیم که سکوت کنیم ما گمان می کنیم حجاب برای این است که شناخته نشویم اما قرآن می گوید حجاب را رعایت کنید تا شناخته بشوید.به عفت و تقوا یه سری ها هم بند روسریشون باز کردن رفتن جلو دوربین واسه لایك !  یه سری های دیگه هم بند پوتینشون رو بستن و رفتن رو مین واسه خاک و میهن شون جنگیدن:)
تا حدی ک بهش میگفته بیا 2میلیون میدم صیغم شو

😲😲😲😮

خدایاشکررررت خداعیدفطر بهترین عیدی رودادمن پارسال یه بارداری خارج ازرحمی داشتم وخداروشکرامسال یه بارداری سالم دارم خاله های عزیزمیشه برای تودلیم دعاکنیدسالم بیادبغلم اگه میشه برای منتظرانی نی هم ویژه دعاکنید                                        🌹الهم صلی علی محمدوآل محمد🌹
میترسم ....خیلی عذاب کشیدم سره دوست قبیم 

چه جوری دلشون میاد زندگی دوستشونو آشوب کنن؟ ما که چند تا دوستیم الان چند ساله هر کار میکنیم اگه یکیمون مشکلی براش پیش بیاد آب تو دلشون تکون نخوره

قربون بودنت برم پسرم... 
سعی کن به شوهرت بیشتر رسیدگی کنی .گاهی وقتا احساس کمبود و عدم ارضا جنسی در روابط زناشویی منجر به ایج ...

باور کن اگ کم میذاشتم گله نمیکردم ...ولی وقتی خودش ازم تعریف میکنه نشونه عدم رضایت نیست ...

بخدا این دوره زمونه با هیچکس دوست نشید ضربه میخورید من خودم کسایی رو مثل دوست برا خودم گرفتم از همین ...

این دوستم لایو میذاره با ملته😞ولی من ک نمیدونم شاید دارم زود قضاوت میکنم خدا کنه شماره دیروزی روپاک نکنه