2777
2789
عنوان

شک دارم ب شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 12381 بازدید | 446 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه جوری دلشون میاد زندگی دوستشونو آشوب کنن؟ ما که چند تا دوستیم الان چند ساله هر کار میکنیم اگه یکیم ...

هردوتادوستام مطلقه هستن....بخدا زانوهام از پوکی استخون سره بچم صدامیده 

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚
😔😔نمیدونم.الان سرکاره.بهش پیام دادم تو مطمئنی دیروز ناهار نخوردی؟هنوز که ج نداده

این جوری سوال پرسیدن که فایده نداره. مستقیم بگو بو سیر میدادی سر شامم گرسنه نبودی. با خوبی ازش بپرس ناهار کجا بودی

قربون بودنت برم پسرم... 

من خیلی واسم پیش اومده دوستای خانومم بهم ابراز علاقه کنن یکیشون شدید عاشقم شده بود حتی گیتار می زد و برام می خوند می فرستاد تلگرامم بزرگترین اشتباهم این بود به خانومم گفتم با این رفت و امد نکن و گفت چرا گفتم جریانو الان 3 ساله از زندگی افتادم همش چک می کنه منو اینم نتیجه صداقت و نجابت

هردوتادوستام مطلقه هستن....بخدا زانوهام از پوکی استخون سره بچم صدامیده 

آخه مطلقه بودن که مجوز نمیشه آدم دست درازی کنه به زندگی یکی دیگه. اینهمه زن تنها که دارن زندگیشونو میکنن مثل خانوم

قربون بودنت برم پسرم... 
اگه همسرتون قبول میکنه مشاوره بگیرین.

میگه مشاوره پوله مفت میگیره....

شوهرم مهربونه بهم کم نمیذاره ...یعنی در حده خودش ....ن این ک این چنین و آن چنان کنه...ولی خب چ کنم داغونم نمیدونم این سری چ کنم اگ حقیقت داشت

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚
سعی کن به شوهرت بیشتر رسیدگی کنی .گاهی وقتا احساس کمبود و عدم ارضا جنسی در روابط زناشویی منجر به ایج ...

کرم وجود ربطی ب ارضا شدن یا نشدنش نداره خواهر

کرم از خوده درخته

خدایا مررررسی که هرچی آرزو کردم دیگران بهش رسیدن!  
سعی کن به شوهرت بیشتر رسیدگی کنی .گاهی وقتا احساس کمبود و عدم ارضا جنسی در روابط زناشویی منجر به ایج ...

بیشتر رسیدگی کنه؟؟؟ به مردی که اصلا به زنش توجه نداره بیشتر رسیدگی کنه؟؟؟ به مردی که به این راحتی حرمت ازدواج و زندگی مشترک رو  گذاشته زیر پا ؟؟؟ حالتون خوبه شما؟؟؟

رویا جان بعد اینکه فهمیدی پیشنهاد صیغه به دوستت داده چطور تونستی بازم باهاش رابطه داشته باشی؟ چطور میتونی بازم به زندگی باهاش ادامه بدی؟

چه اصراری داری به ادامه این زندگی؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
من خیلی واسم پیش اومده دوستای خانومم بهم ابراز علاقه کنن یکیشون شدید عاشقم شده بود حتی گیتار می زد و ...

شما آقا هستین؟

کرم وجود ربطی ب ارضا شدن یا نشدنش نداره خواهر کرم از خوده درخته

درسته ولی یه جورایی میشه جلو این کرمه رو گرفت.این کرمی که شما میگین یه بیماری روانیه که درمان داره

گلهای زندگیم را دوست دارم.
من خیلی واسم پیش اومده دوستای خانومم بهم ابراز علاقه کنن یکیشون شدید عاشقم شده بود حتی گیتار می زد و ...

خانومها خیلی حساس هستن درکشون کنید 

بزارید خیالش راحت بشه 

حتما حس اطمینان بهش بدید 

محبت زیاد بهش بکنید کم کم فراموش میکنه

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود