2777
2789
عنوان

یعنی من تا اخر عمرم اینجوری قراره زندگی کنم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1234 بازدید | 116 پست

یه چیزی بهت میگم درست کن اینو مادر بزرگم دستوشو داده بود به مامانم برا وقتایی ک زایمان میکنه و نمیتونه راحت دفع کنه...... من خودم امتحان کردم واقعا تاثیر داشت..... ببین ارد و سرخ میکنی تویه قابلمه یا ماهیتابه سرخ کردن منظورم اینه ظرفی ک میخای توش درست کنی رو بزار کاملا داغ بشه بعد سه قاشق ارد بریز هم بزن هم بزن ولی نزار گلوله شه تا رنگش تغییر کنه بعد یه مقدار اب بریز توش ب حدی ک مثل سوپ شل بشه بعد نمک و یک تا دوقاشق روغن بریز توش و بخور باورت نمیشه چقد تاثیر داره

من تورا چون جان خود میدانمت.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلیه هات هم مشکل نداره؟؟

نه بابا سونو هم دادم کلا ازمایش و سونو شکم ولگن دادم جدیدا

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
کاش جواب بده فردا میخورماینستا دیدم میگن بجوشونین

همينكارو كن

شوهرم خونريزي داشت با اين خوب شد خداروشكر

يك ساعت بعد صبحانه و نهارو شام بخورشون

لایک ممنوع⛔️خواهشا لایک نکنید❌ریپلای دوست دالم
یه چیزی بهت میگم درست کن اینو مادر بزرگم دستوشو داده بود به مامانم برا وقتایی ک زایمان میکنه و نمیت ...

تقریبا مثل کاچی

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
من از بچگی همین بودمهییییچوقت نشده بدون یبوست باشم هیچوقت

مطمئن بودم از بچگی همین بودی شک نداشتم

ریشه روانی داره شاید بد از پوشک گرفته شدی بخاطر دفع نکردن یا جای اشتباه دفع کردن دعوا شده باشی ، یا شاید یه خاطره خیلی بد داری و ترس برات به وجود اومده مثلا شاید از دیدن مدفوع خودت ترسیدی یا موقع تعویض پوشک کسی با نفرت یا حس بد یا واکنش منفی به مدفوعت نشون داده ، هر کدوم اینا ممکنه توی ذهنت مونده باشه یا نه اصلا یادت نیاد

یه خاطره این مدلی توی کودکیت وجود داره بری تراپی خاطره میاد بالا و به کمک تراپیست حل میشه

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

گوگل بزن (درمان یبوست ضیایی) اون چیزایی که میگه از عطاری بخر و به مقداری که میگه مصرف کن خوب میشی نگ ...

عزیزم حتما اینو انجام بده ۹۹ درصد جواب می گیری چیزایی هم که میگه عطاری ها دارن همه رو از یه جا بخر یکیش گل زوفا هست یکی گل ختمی هست اینارو یادمه ولی بازم هست برو ویدیوشو کامل ببین انجام بده

وای شوهر من دو سال اینجور بود که گریه میکرد میگفت من دیگه خوب نمیشه کلونو و اندو انجام داد گفتن تنبل ...

خیلی بد دردیه اونی که دچارشه مبفهمه

اره باید مداوم کنم چند روز میکنم میبینم چیزی نمیشه ول میکنم

اولش تا راهش باز بشه

زمان میبره

ببخشید بی ادبی نباشه

مثل لوله که گیر میکنه

چند روز اول ممکن نتیجه نبینی

اما با مداومت بعد یهو متوجه تغییر میشی

1. کمنوشیدن آب 💧

وقتی آب کم میخوری، روده آب مدفوع رو زیاد جذب میکنه و مدفوع سفت میشه.

2. کمبود فیبر غذایی

نخوردن سبزی، میوه، سالاد، نان سبوسدار → مدفوع خشک و کمحجم میشه.

3. تحرک کم

نشستن یا درازکش بودن زیاد، حرکت روده رو کند میکنه.

4. به تعویق انداختن دفع

نگهداشتن مدفوع باعث سفتتر شدنش میشه.

5. استرس و اضطراب

اعصاب مستقیماً روی کار روده اثر میذاره.

6. برخی داروها

مثل قرص آهن، مسکنها، بعضی داروهای ضدافسردگی.

7. مشکلات گوارشی یا هورمونی

کمکاری تیروئید، سندرم روده تحریکپذیر (IBS)، شقاق یا هموروئید

صبحا ناشتا خاکشیر رو امتحان کردی؟

اره اونم گاهی وقتا جوابه خیلی وقتام نه

1. کمنوشیدن آب 💧
وقتی آب کم میخوری، روده آب مدفوع رو زیاد جذب میکنه و مدفوع سفت میشه.

2. کمبود فیبر غذایی
نخوردن سبزی، میوه، سالاد، نان سبوسدار → مدفوع خشک و کمحجم میشه.

3. تحرک کم
نشستن یا درازکش بودن زیاد، حرکت روده رو کند میکنه.

4. به تعویق انداختن دفع
نگهداشتن مدفوع باعث سفتتر شدنش میشه.

5. استرس و اضطراب
اعصاب مستقیماً روی کار روده اثر میذاره.

6. برخی داروها
مثل قرص آهن، مسکنها، بعضی داروهای ضدافسردگی.

7. مشکلات گوارشی یا هورمونی
کمکاری تیروئید، سندرم روده تحریکپذیر (IBS)، شقاق یا هموروئید

منم همین مشکل دارم واقعا دیگ خسته شدم 😞

بیا بغلم😭

کدو حلوایی بپز ناشتا بخور

عه جواب میده؟؟

امتحان میکنم