2777
2789
عنوان

میخام بچه هامو بزارم برم

162 بازدید | 8 پست

نگین مادر بی رحمی هستی شوهرم شکنجم میده حالا که بچه ها اومدن اونا رو خیلییی زیاد دوس داره به خاطر همین بچه ها صب تا شب منو فحش میده کوچکترین کمکی بهم نمیکنه یه نوزاد دارم مدام گریه میکنه یک دقیق میگم نگه دار یکنمازی بخونم فحشم میده میگه بزنه به کمرت نکازت ی حموم نمیتونم برم فحشم میده بچه یه گریه کم میکنه منو میخاد بکشه میگه بچم مبادا کریه کنه منو میزنه ی خیابون برای کارای واجب من نمیبره خدا لعنتش کنه خدااااا بزنش بزننن

بعد بچه دارشدن ابنجوری شده؟؟؟

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بااین اخلاقیات ک داره واقعا بری به نفعته

حداقل فشار میاد بهش میفهمه بچه داری چقدر سخته ب غلط کردن می افته اما خانوادت باید پشتت باشن و کم.نیاری خودت برگردی

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

قهر کن برو بزار قدر بودنتو یدونه بزار بدونه مادر نباشه نگهداری از بچه چقدر سخته ولی اگه واسه آشتی اومد برگرد چون نوزاد و بچه واقعاً به تو نیاز دارن

بعدم شرط برگشتنت رو بزار برید مشاوره شاید شوهرت نمیدونه چقدر داره عذابت میده بعضی مردا واقعاً نمیدونن

یه جوری حرف میزنی انگار خودتم مقصر نیستی اول اینکه دیدی اخلاقش اینطوریه چرا دومی رو به دنیا آوردی که بدبختش کنی دوم اینکه اکثر مردها اینطورین معمولا این زنه که از خودگذشتگی میکنه و به قول قدیمی ها به خاطر همینه که میگن بهشت زیر پای مادرانه

بعدشم طلاقم بگیری هیچ وقت خوشبخت نمیشی یکی به خاطر بچه هات و دوم اینکه زن نرمالی نیستی در زندگی بعدی وضعت بدتر خواهد بود

نظرات رو نخونده از قسمت اعلانات پاک میکنم ازنجس ترین ادما اونایی هستن که بافقر بچه دار میشن 🐮