2777
2789
عنوان

بچه پرورشگاهی

| مشاهده متن کامل بحث + 10181 بازدید | 122 پست
خانواده ی مذهبی ای هستن؟؟؟ یا معمولی؟ یا باز؟

معمولي

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
ممنونم. سنش بالا بوده...

تو همین پستا یکی هست به اسم حلما جون بچه کوجیک آورده

کلا بری تو سایت مربوطه تمام قوانین و ماده ها رو میبینی سخته شرایط

بعد ۸ سال انتظار...🤱...💕بالاخره گرفتمت بغلم فرشته کوچولوی نازنینم  خدایا شکرت💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم ماه پت ابر نمیمونه خبر دار میشن هرکاری بکنی غیر اینکه کلا از اونجا بری یه جایه خیلط دور که اصن ...

نه عزیزم کاری به فهمیدن ندارم.

نمیشه یه عمر یه انسان رو بازی داد که...

میخوام ببینم واسه محرمیت چکار میکنن بچه ای که مال خودشون نیست.

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.

همسایه خالم ی دختر از کرمانشاه اورده بودن زمان جنگ

پدر و مادرش شهید شده بودن

دوران راهنمایی تو کوچه و محله مردم بهش گفتن

قبلش دختره خیلی سر به راه بود بعد خیلی اذیتشون کرد

همش خودشو تو اتاق حبس میکرد چند بار بردنش فامیل هاشو دید و اونها هم زیاد تحویلش نگرفتن و نخواستنش اما این دختره مدام تهدیدشون میکرد که میزارم میرم و هنوزم که هنوزه باج میگیره چون این طفلکیها خیلی دوسش دارن

این چه استغناست یا رب؛وین چه قادر حکمت است*******که این همه زخم نهان است و مجال آه نیست!

دو تا از دختر خاله هاي شوهرم اوردن يكيش دختر يكيش پسر الان٧-٨ساله هستن

هنوز كه نميدونن منم تازه فهميدم

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

سلام،من چندمورد رو از دوستانم میشناسم که بچه از پرورشگاه و یا شهر دیگه آوردن و نگفتن به بچه. یکیشون بچش بزرگ شد روز عروسیش یکی از فامیلاشون رفت بهش گفت پرورشگاهیه، دختر معصوم نابود شد. یکی دیگشون دختری که اوردن به قدری باهوش بود که وقتی چهارسالش بود متوجه تفاوتهای ظاهریشون شد و تا دبیرستانش چیزی بهش نگفتن، اخرشم خودش رسما گفت مطمینم که یجای دنیا یه برادر دارم و واقعا هم داره ولی کیی بهش نگفته،یه برادر دوقلو تو شهر دیگه داره و چون اینو حس میکنه دچار افسردگی شده. یکی دیگشون هم توی بیست سالگی یهو فهمید و خیلی براش سخت بود. مادر من روانشناس هستن، از همون اول به دوستان نزدیکمون که بچه اوردن گفت که باید تا پنج یا نهایتا هفت سالگی به بچه بگید اونم تحت نظر روانشناس و تحت مراحل روانشناسی شده،تا بعد برای خود اون خانواده و بچه مشکلات سنگینتری ایجاد نشه،متاسفانه این کسانی که گفتم گوش نکردن و با روانشناس هم مشورت نکردن اما از نظر روانشناسی باید به بچه در همون کودکی گفته بشه. دولانی شد اما بهتر بود که بگم.موفق باشید

بله میشناسم البته پرورشگاه نیست از بیمارستان گرفتنش از مادرش الان که بزرگ شده بهشم گفتن

من همیشه درد دلم را زیر چهره خندانم پنهان میکنم تا همه فکر کنند نه درد دارم نه دل...  
نه عزیزم کاری به فهمیدن ندارم. نمیشه یه عمر یه انسان رو بازی داد که... میخوام ببینم واسه محرمیت چک ...

اونجوری باید بچه شیر خواره بیاری که شیر بدن بهش اطرافیانت که محرمت بشه

بعد ۸ سال انتظار...🤱...💕بالاخره گرفتمت بغلم فرشته کوچولوی نازنینم  خدایا شکرت💕
تو همین پستا یکی هست به اسم حلما جون بچه کوجیک آورده کلا بری تو سایت مربوطه تمام قوانین و ماده ها ر ...

قوانین رو نمیخوام.

میخوام بدونم واسه محرمیت چیکار میکنن.

چون دختر باشه به پدر نامحرمه، پسر باشه به مادر.

دایی و خالهدو عمه و عمو هم همینطور.

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.

ی مورد هم دوست مامانم از پروشگاه آورده بود ولی تو 4 سالگیش بهش گفتن واقعا هم مشکلی ندارن

دخترشون مثل فرشته هاست

به نظرم گفتنش بهتره چون بالاخره ی فضولی پیدا میشه

این چه استغناست یا رب؛وین چه قادر حکمت است*******که این همه زخم نهان است و مجال آه نیست!
آهان... محرمیتشونو نمیدونی میخوان چیکار کنن؟؟؟ هرچند بچه است هنوز... خودشونم احتمالا نمیدونن

آها از اون لحاظ،، واقعا نميدونم،،، اما حكمش حتما تو رساله( توضيح المساىل ) اومده، مرجع تقليدتون كيه، رسالشو ببينيد يا زنگ بزنيد دفترشون سوال بپرسيد

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.