2777
2789
از خدا میخام یه بچه سالم ان شالله به حق فاطمه ی زهرا نصیب من وشمابشه به همین زودی زود یه بچه سالم

خبرش بهم بده ایشالله اینماه خدا دیگه ما دوتارو بزاره نفر اول صف مامانا ما درد کشیده ایم قدر بچرو مطمئنن خیلی بیشتر از کسایی که راحت باردار شدن میدونیم

برای سلامتی نی نی صلوات بفرستید 😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خبرش بهم بده ایشالله اینماه خدا دیگه ما دوتارو بزاره نفر اول صف مامانا ما درد کشیده ایم قدر بچرو مطم ...

دقیقا بهم گفتن زایمان درد داره گفتم بچه خواستن اینارو داره ما از خدامونه فقط بیاد وسالم باشه بقیه دیگه مهم نیست...ان شالله عزیزم 

عنبرنسا دود کردم خیلی بدترم شدم شوهرم اصلا دارو نمیخوره خیلی دارم اذیت میشم

چایی سبز دو هم یه سرچ کن تو گوگل میگن خیلی خوبه چرا شوهرت همکاری نمیکنه شاید الان مشکل از تو نباشه تورو خدا بگو همکاری کنه زود جواب بگیری از کجا فهمیدی اسپرم ضعیفه من شوهرم آزمایش اسپرم داد فقط گفت خوبه ۷۵ میلیون اسپرم فعال داشت

چایی سبز دو هم یه سرچ کن تو گوگل میگن خیلی خوبه چرا شوهرت همکاری نمیکنه شاید الان مشکل از تو نباشه ت ...

نمیدونم گاهی احساس میکنم چون نقطه ضعف فهمیده داره اذیتم میکنه دیگه هرفکری داره به سرم میاد ...از داد به هزاریک بدبختی حرکت خراب نطفه ضعیف

الانم داری میخوری:؟من یه سال خوردم اما ول کردم زیاد عصبیم کرده ولی تنظیم نشده

آره بخور حتما من هساله دارم میخورم اگه نخوری خدایی نکرده دیابت میگیری عزیزم چون pcoخیلی با انسولین مبارزه میکنه و باعث دیابت نوع دو میشه لطفا سرسری نگیر

آره بخور حتما من هساله دارم میخورم اگه نخوری خدایی نکرده دیابت میگیری عزیزم چون pcoخیلی با انسولین م ...

دیگه بخدا یه جوری کم اوردم که خدا میدونه چندشبه بیش از حد فکرم درگیره سردرد عجیبی گرفتم شب روزا شده برام بلانسبت شما زهرما ر

نمیدونم گاهی احساس میکنم چون نقطه ضعف فهمیده داره اذیتم میکنه دیگه هرفکری داره به سرم میاد ...از داد ...

چه نقطه ضعفی این فقط یه بدشانسیه تو این دوره خداروشکر ناباروری اصلا معنایی نداره فقط یه مقدار طول میکشه نهایتش آی وی اف میکنیم بهش بفهمون که اسپرم ضعیف بوشه هر چقد تخمک بالغ باشه برای بارداری کافی نیست

چه نقطه ضعفی این فقط یه بدشانسیه تو این دوره خداروشکر ناباروری اصلا معنایی نداره فقط یه مقدار طول می ...

تاحرفشو میزنم میگه بسه خستمه حوصله ندارم میخام بخابم ووووووووو این شده کل زندگی

وای این چه منطقیه همسر شما داره اصلا سوای بارداری این دارو واقعا برای این بیماری لازم

نمیدونم کاش میتونستم مغزشو بخونم به حدی اعصابم خورده که نمیدونم چکارکنم دیگه 

تاحرفشو میزنم میگه بسه خستمه حوصله ندارم میخام بخابم ووووووووو این شده کل زندگی

الهی عزیزم خیلی واست ناراحت شدم سوای همه این بدبختیایی که منم دادم غصه بچست شما از طرف شوهرتم حمایت نمیشی خیلی دردت ازمن بیشتر الهی خدا بهت نظر کنه اول تو بعد من باردار بشم اول تو حامله شو بعد واسه من تو بارداریت ایشالاه دعا کنی منم باروار بشم الهههییی آمین از ته دلم