2777
2789
الهی عزیزم خیلی واست ناراحت شدم سوای همه این بدبختیایی که منم دادم غصه بچست شما از طرف شوهرتم حمایت ...

الهی امین....امشب قران میخوندم میگفتم خدا من حرفامو باکی بزنم نمیدونم بخدا یا باید به خدابگم یا تو دلم بزارم مرسی عزیزم لطف داری ان شالله دوتامون ....شب روزا همش تنهام شوهرم اکثرا سرکاره تنهااتو شهرغریب البته خانواده شوهرهستن 

الهی امین....امشب قران میخوندم میگفتم خدا من حرفامو باکی بزنم نمیدونم بخدا یا باید به خدابگم یا تو د ...

آخه عزیزم تنهایی خیلی سخته دوستی چیزی نداری سرت کاشکی یه جوری گرم کنی کدوم شهری

برای سلامتی نی نی صلوات بفرستید 😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه عزیزم تنهایی خیلی سخته دوستی چیزی نداری سرت کاشکی یه جوری گرم کنی کدوم شهری

من جنوبم...نه بایه نفر دوست داشتم خیلی چیزا رو تو زندگیم بهش گفتم و کلی کاربد درحقم کرد که دیگه برام شد عبرت حتی باهمسایه هم رفت امد ندارم

من جنوبم...نه بایه نفر دوست داشتم خیلی چیزا رو تو زندگیم بهش گفتم و کلی کاربد درحقم کرد که دیگه برام ...

بد زمونه ای شده بدبختی دیگه دور ازجون آدما شباهتی به آدمیزاد ندارن همه دنبال بدیختی دیگرانن این حرفارو ول کن سریع برو یه دکتر آزمایش بده ببسن وصعیت هودمونات چجوری ذخیره تخمدان بررسی کن قرصاتم بگیر بخور به حرف شوهرتم اهمیت نده سلامتیت واست مهم باشه

برای سلامتی نی نی صلوات بفرستید 😍😍😍