2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در اصل منم دوساله

چون خودم منتظرم حالتو کامل درک میکنم این روزا دیگه خیلی بریدم خسته شدم ازهمه حتی از خودم واقعا کم اوردم من دکترم رفتم داروهم خوردم همش میگم خدا چرا بااین راه منو امتحان میکنی دیشب دخترخواهرشوهرم زایمان کرده امشب کلی ناراحت شدم اون تو عقدبود حامله شد اونم ناخواسته ......خدایا من که پیشت ابرویی ندارم به ابروی حضرت علی اصغر دامن همه منتظرا رو سبزکن دامن منه منتظرم سبزکن همچنین شمارو خدا رو همین ساعت اذان قسم میدم

الهی عزیزم ایشالله اینماه دوتامون به آرزومون برسیم

مرسی ان شالله منم به معجزه خدا ایمان داره امیدوارم برای همه معجزه کنه همچنین شما و من ..یه روز انتظار عین یه ساله 

چون خودم منتظرم حالتو کامل درک میکنم این روزا دیگه خیلی بریدم خسته شدم ازهمه حتی از خودم واقعا کم او ...

۷وای قشنگ حالتای منو داری بعضی وقتا فکر میکنم من حسودم یا نظر تنگ ازینکه همه بعد من اقدام کردن بچه هاشون تو بغلشونه میگم خدا یه بار امتحان دوبار دیگه زیاد بود جیگر گوشم سقط بشه بعدم ۱سال کلا خبری نباشه الهی خود خدا کمکمون کنه خیلی روطام با بطالت مقگذره ۲سال تمام ثانیه های زندگیم تو فکر بچست خدا شاهده یعنی ۱ثانیه هم نیست که از فکرش بیام بیرون دلم واسه شوهر مظلومم خونه صداش در نمیاد دلداری هم میده

برای سلامتی نی نی صلوات بفرستید 😍😍😍
۷وای قشنگ حالتای منو داری بعضی وقتا فکر میکنم من حسودم یا نظر تنگ ازینکه همه بعد من اقدام کردن بچه ه ...

واقعاسخته خیلیا میگن ای بابا هنوز زوده به یه نفرگفتم تو خدا بهت زود داده اگه مثل من منتظربودی هزارتامشکلم داشتی راهی جز گریه و التماس به خدا برات نبود 

واقعاسخته خیلیا میگن ای بابا هنوز زوده به یه نفرگفتم تو خدا بهت زود داده اگه مثل من منتظربودی هزارتا ...

مشکل شما دقیقا چیه من پلی کیستیک بعد دومی سقط هم لوله راستم مسدود شده

مشکل شما دقیقا چیه من پلی کیستیک بعد دمی سقط هم لوله راستم مسدود شده

منم پلی کیستیک پریودی خیلی خرابه یا نمیاد یا سه چهارماه شاید یه بار زخم دهانه رحم بخاطرزخم مدام عفونت و شوهرمم ضعیف

منم پلی کیستیک پریودی خیلی خرابه یا نمیاد یا سه چهارماه شاید یه بار زخم دهانه رحم بخاطرزخم مدام عفون ...

برای من حالا فعلا چند سالی هست پریودام تقریبا منظم خیلی هم زود بچه دار میشدم اما متاسفانه بچه دومی ۳ماه بعد سقط اولم باردار شدم که زود بود خارج رحم شد لولم مسدود شد . عزیزم برای شوهرت خرنوب شنیدم خیلی خوبه با ویتامین ای خودتم عنبر نسا دود کن میگن معجزه میکنه برای عفونت عنبر نسا با چایی سبزباهم دود کن 

برای من حالا فعلا چند سالی هست پریودام تقریبا منظم خیلی هم زود بچه دار میشدم اما متاسفانه بچه دومی ۳ ...

عنبرنسا دود کردم خیلی بدترم شدم شوهرم اصلا دارو نمیخوره خیلی دارم اذیت میشم