2777
2789
عنوان

اونایی که رژین دختر دار شدن گرفتن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 21718 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم بله الان خداروشکر باردارم و نی نی هم دختره البته هیچ کاری نکردم اون ماه و خواست خدا بود&n ...

خدا حفظش کنه نزدیکیتون چه روزایی بود ببخشید البته

لطفا برا منم دعا کنید دختر سالم خدا بهم بده 

خدا حفظش کنه نزدیکیتون چه روزایی بود ببخشید البته لطفا برا منم دعا کنید دختر سالم خدا بهم بده 

سلامت باشی عزیزم من از روز ۸ که پاک شدم یک شب درمیون رفتم اقدام   تا پریود بعدیم فقط مادر شوهرم بهم ترشی داده بود اون ماه من ناهار و شام اتفاقی ترشی میخوردم و شوهرم دوش اب گرم میگرفت قبل اقدام اونم اتفاقی نمیدونم حالا اینا تاثیر داشته یا نه ایشالا خدا نی نی سالم و دختر که دوست داری بهت بده عزیزم

دنیای من شوهرم پسرم دخترم خدایاا مرسییی   
ای جانم به سلامتی میشه بگین چیکار کردین؟ من شدیدا دلم دختر میخواد

ممنونم عزیزم سلامت باشی والا من هی دور از تخمک گذاریم اقدام میکردم و باردار نمیشدم دیگه شوهرم صداش درومده بود اخه اقداممون خیلی طول کشید واسه همین یک شب در میون اقدام کردیم‌ فقط طول دوره اقدام  با ناهار و شام ترشی میخوردم گاهی هم اگر یادمون میموند شوهرم قبلش با اب گرم خودشو شستشو میداد ولی یه چیزی برام خیلی جالبه دوروبرییام جدیدا هرکیو میبینم اکثرا دختر باردارن  تو مطب دکترمم از ۱۰ تا خانم باردار ۹ تا دختر بودن یکی پسر

دنیای من شوهرم پسرم دخترم خدایاا مرسییی   
ممنونم عزیزم سلامت باشی والا من هی دور از تخمک گذاریم اقدام میکردم و باردار نمیشدم دیگه شوهرم صداش د ...

خدا حفظش کنه عزیزم منم عاشق دختر هستم خیلی مبارک باشه😍😍😍😍

خدایا امید هیچ کسی رو ناامید نکن