2777
2789
عنوان

اونایی که رژین دختر دار شدن گرفتن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 21714 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا ببخشید میگم ترشحاتم خیلی خیلی کمه ازمایش هورمونی هم دادم مشکلی ندارم فکر کنم مایعات باید بیشتر ب ...

میگن عنبر نسا کلا برا مشکلات واژنه،امتحان کن ضرر نداره

این نیز میگذرد..........مثل زندگی
میگن عنبر نسا کلا برا مشکلات واژنه،امتحان کن ضرر نداره

ممنونم گلم حتما امتحان میکنم دستت درد نکنه خدا پسرتو برات نگه داره و همیشه شاد و سلامت باشی مهربون

دنیای من شوهرم پسرم دخترم خدایاا مرسییی   
ماميساسي جون منم دختر ميخوام. شما اينكارارو كردي بارداري الان؟؟ چه شبي رفتي اقدام بعداز تخمك گذاري ي ...

یاس جون من بی خیال اقدام شدم تو این شرایط مملکت  فعلا دست نگه داشتم رژیم هم شکستم خیلی زحمت کشیده بودم ولی خدایی ترسیدم مملکت رو هوا هست ایشالا خدا بهت یه دختر سالم و ناز و وگوگولی بده

اگه درست دو روز قبل از ازاد شدن تخمک اقدام کنی بچه دختر میشه کمتر از 48ساعت نشه بیشتر شد مثلا 3روز قبل باشه هم اشکال نداره فوق باردار نمیشی ولی کمتر از دو روز باشه احتمال داره پسر بشه

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

ميدونم فعلا بيخيالي عزيزم  ولي من ميخوام ازت راهنمايي بگيرم. شياف اسيدلاكتيكو دكتر گفت كي بزاري ...

اخه پرسیدی الان بارداری ؟ واسه همین گفتم نه فعلا   شیاف نیم ساعت قبل از نزدیکی حذف یا کم کردن موز و انبه و خرما و گلاب و این کور چیزای طبع گرم و خوردن قرص کلسیم که با ویتامین دی همراه باشهو خوردن بادام که نمکی نباشه کممم کردن نمک و ارضا نشدن و رعایت روز تخمک گذاری که فاصله داشته باشه راستی به حای شیاف از اب و سرکه رقیق میتونی استفاده کنی همون کارو میکنه ولی ارزونتره چون شیاف اسید لاکتیک گرونه. 

ممنون استارتر جونم لطف كردي... روز اقدامم چندروز بعد از تخمك گذاري باشه؟؟ ازروي كيت؟

قربونت عزیزم  عزیزم من خودم قسمت تخمک گذاریو نمیدونم چطوری دقیق ولی تونت سرچ کنی اطلاعات خوبی بدست میاری من سر پسرمم که رژیم پسر داشتم تخمک گذاریو رعایت نکردم یک شب درمیون رفتم اقدام