2777
2789
عنوان

بزرگترین پشیمونی تون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2179 بازدید | 142 پست
درسته عزیزم .. دختران ایرانی اکثرا قصه ی آشنای شما رو دارن .. از قدیم این قصه تکرار شده .. آگاهی نمی ...

ازدواج دومم بود از اول هم راضی نبودم فقط،ازناچاری 

خدایا خودت کمک کن 
رابطه های دوستی که توی سن نووجوونی والان داشتم و همشم از طریق مجازی اشنا شدم و اعتماد کردم و وولم کر ...

اگه با اون آدم ازدواج می کردی چقدر بهتر از الان بودی ؟ حالت رو میگم .. گاهی فکر می کنیم آدم مناسبمون رو پیدا کردیم ولی من فکر می کنم آدم ِ مناسب شما تو مدار کسی نمیاد 😉 ایشالا به وقتش ..

درباره ی تین ایجی هم همه همینن فقط میخوان تجربه کنن متاسفانه آموزشی برای دخترا که از خودشون محافظت کنن نیست 

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی امیدی بهش نیست. میسوزم و میسازم و محل نمیدم

و این قدرت شماست 

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

ازدواج دومم بود از اول هم راضی نبودم فقط،ازناچاری

ترک ها یه ضرب المثلی دارن که من جمله ش رو یادم رفته عینا ولی ترجمه ش میشه : تخت خوابت رو عوض نکن بختت عوض نمیشه ..

متاسفم عزیزم هر بار خانمی میگن که ازدواج دومشونه و ناراضی هستن این جمله یادم میاد امیدوارم به خیر بگذره

اگه با اون آدم ازدواج می کردی چقدر بهتر از الان بودی ؟ حالت رو میگم .. گاهی فکر می کنیم آدم مناسبمون ...

خیلی اگه باهمونی بودم که الان بچه داره 

بهترین جای ممکن بودم میدونی ....ادم خیلی خوبی بود خیلی اهمیت میداد مشکلاتتو حل میکرد 

کلا از ادمهای حامی وحمایتگر خوشم میاد جوری بود بدون تر حم کمکم میکرد مهربون بود و....خیلی ویژگیهای+داشت🫠  و....کاش تهش این نبود خیلی دل شکسته ام ازش عشق اولم بود و بدجوری جاخوردم اون الان داره با زن و بچش خوش میگذرونه من کنج اتاقم غصه.... چونکه بمن گفت ایشالا یه خوبشم قسمت خودت 

همین حرفش مغزمو داره میخوره همش حس اینو دارم خیلی خوشبخته ولی خب سوالی نپرسیدم زندگیش چطوره ...حتی تقاضا کردم همسرشو نشونم بده ولی نداد دلمو باز شکست که ینی همسرم برام مهمه خط قرمزمه روش غیرت دارم نمیفرستم که تو ببینیش🫠

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
خیلی اگه باهمونی بودم که الان بچه داره بهترین جای ممکن بودم میدونی ....ادم خیلی خوبی بود خیلی اهمیت ...

عزیزم چون ازدواج نکردی اینطور بود .. نه که این وئزگی ها رو نداشته باشه داشت ولی همه ی مردا تا قبل از به دست آوردن این طور هستن 😊 حامی و تکیه گاه مثل کوه .. میشه براشون خوند تو اون کوه بلندی ... اما واقعیت تلخ بعد از وصال خودش رو نشون میده .. مطمئن باش که نظر همسر فعلی ایشون با تصوری که شما از بعد از ازدواج ایشون داری خیلی متفاوته .. مرد ها شعار آزادی سر میدن ولی برای زن دیگرون .. شعار حمایت سر میدن ولی برای زنی غیر از زن خودشون ‌.. ایشون رو نمیشناسم ولی روی حرف های زنی که میگی میخواست دلت رو بلرزونه حساب نکن 

ایشالا خیر و خوبی برات باشه که این فکرا رو بشوره ببره آمین

شرایط سختیه مرز بندی رو محکم داشته باشین .. اگه مستاجر بودین اوضاع چطوری میشد ؟ ایشالا خونه بخرین عز ...

من خودم مرزبندی دارم تا حدودی ولی شوهرم متاسفانه خیلی خیلی وابسته به خانواده اش هست همه چیز رو باید به خانواده اش بگه از اون بدتر اینکه بچم هم وابسته اونا شده نمیتونم تربیت کنم بخاطر رفتارهای اونا 

شوهرم اگه بخواد میتونه بخره جای دیگه اما متأسفانه اندازه سرسوزنی به این قضیه فکر نمیکنه فقط عمرم داره میگذره

من خودم مرزبندی دارم تا حدودی ولی شوهرم متاسفانه خیلی خیلی وابسته به خانواده اش هست همه چیز رو باید ...

کنترل رو دست خودت بگیر .. مگه نمیگی مرزبندی داری ؟ مرز یعنی بچه ی شماست و شما مسئول تربیتش هستین 

با تغییرات کوچک شروع کن

اینکه حرف هاشو باور کردم برگشتم سر خونه اول مرد ها برای اینکه از دستت ندن وعده و حرف های میزنن که انگار همون آدم نیست ولی بعد میفهمی که اشتباه باید رها کنی الان هم به جای اینکه ببینی اون خوشبخته یا نه زندگی کن شاد باش بی خیال باش 

ازدواج کاش یه ماشین زمان داشتم 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

اینکه حرف هاشو باور کردم برگشتم سر خونه اول مرد ها برای اینکه از دستت ندن وعده و حرف های میزنن که ان ...

متاسفم