2777
2789
عنوان

اونایی که رژین دختر دار شدن گرفتن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 21718 بازدید | 61 پست

حتما بعد پاکیت برو پیش یه ماما معاینه کنه ببینه این ماه رحمت قلیایی هست یا اسیدی،اگه اسیدی بود اقدام کن،دوباره ماه بعد بعد پاکی برو ببین رحمت اسیدیه یا قلیایی بعد اقدام کن،بعد پاکیت حتما سه روز اقدام کن،رژیم دختر ماههای بارداری رو بالا میبره، چون تعداد روزای کمتری نزدیکی میکنی، نگران نباش،دوروز بعدز   تخمک گذاریتم اقدام کن

این نیز میگذرد..........مثل زندگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکسال کلسیم و منیزیم خوردم بعد پری سه روز نزدیکی میکردم نیم ساعت قبل از نزدیکی نصف استکان سرکه در ...

ناراحت شدم عزیزم بابت سقط خداروشکر خدا بهت گل پسر سالم داد واقعا به خاطر سرکه بوده سقطت؟ اخه مامان من سر من و خواهرم برای حلوکیری از عفونت همیشه قبل نزدیکی با سرکه شستشو میداده ولی ازش پرسیدم یادش نیست چه مقدار

دنیای من شوهرم پسرم دخترم خدایاا مرسییی   
قربون محبتت عزیزم ممنونم جواب دادی راجب شستشو با سرکه چیزی میدونی؟

یکبار بعد تموم شدن تخمک گذاریم رفتم اقدام  امشب با سرکه شستشو دادم زفتم اقدام 

منکه عاشق دخترم

عزیزم ژل امیزشی سیمپلکسبه خاطر خشکی استفاده میکنم تغییری تو اسیدی یا قلیایی شدن واژن ممکنه بزاره؟ چون واقعا بدنم خشکه متاسفانه

ناراحت شدم عزیزم بابت سقط خداروشکر خدا بهت گل پسر سالم داد واقعا به خاطر سرکه بوده سقطت؟ اخه مامان م ...

نصف استکان،من سلفری دادم آزمایشمو فرستادن المان گفتن بخاطر جهش کروموزوم بود،همه اینطور نمیشن، از هر چند نفر اینجور میشن،،

قربون محبتت عزیزم ممنونم جواب دادی راجب شستشو با سرکه چیزی میدونی؟

عزیزم گفتم که نصف استکان سرکه در یک پارچ اب ولرم، نیم ساعت قبل از نزدیکی،  یه چیزی دکتر بهم گفت بخر دقیق اسمش یادم نیست یه چیز پمپی بود،اب سرکه میریختم توش بعد وارد واژنش میکردم برا شستشو،اسمش یادم اومد خبرت میکنم 

عزیزم گفتم که نصف استکان سرکه در یک پارچ اب ولرم، نیم ساعت قبل از نزدیکی،  یه چیزی دکتر بهم گفت ...

ممنونم گلم خیلیی محبت کردی فکر کنم دوش واژینال هست اسمش اتفاقا منم از همین استفاده میکنم خدا پسر گلت رو حفظ کنه برات ممنون وقت گذاشتی مهربون

عزیزم ژل امیزشی سیمپلکسبه خاطر خشکی استفاده میکنم تغییری تو اسیدی یا قلیایی شدن واژن ممکنه بزاره؟ چو ...

عنبر نسا دود کن زیر دامنت،دامنت بزار بلند باشه ،ببین خوب میشی،چند بار امتحان کن

ممنونم گلم خیلیی محبت کردی فکر کنم دوش واژینال هست اسمش اتفاقا منم از همین استفاده میکنم خدا پسر گلت ...

خواهش،عزیزم کارم داشتی خبرم کن 

عنبر نسا دود کن زیر دامنت،دامنت بزار بلند باشه ،ببین خوب میشی،چند بار امتحان کن

کلا ببخشید میگم ترشحاتم خیلی خیلی کمه ازمایش هورمونی هم دادم مشکلی ندارم فکر کنم مایعات باید بیشتر بخورم