سلام عزیزان من رژیم دختر گرفتم در حدی که قرص کلسیم روزی ۲ تا میخورم و نمک غذام رو کم کردم و روزی ۲ قاشق سرکه میخورم و موز و خرما و پسته و عسل و دارچین و توت فرنگی و این چیزا هم نمیخورم دکتر بهم شیاف واژیسان اسید لاکتیک داد قبل نزدیکی که مخیط واژن اسیدی بشه ولی همسرم الرژی داد بعش و سوزش گرفت حالا میخوام از سرکه رقیق استفاده کنم ولی میزانش رو نمیدونم که چقدر سرکه و اب باشه که اثر کنه و محیط رو اسیدی کنه لطفا تجربه های خودتون هم بگین ممنونم دوستان
حتما بعد پاکیت برو پیش یه ماما معاینه کنه ببینه این ماه رحمت قلیایی هست یا اسیدی،اگه اسیدی بود اقدام کن،دوباره ماه بعد بعد پاکی برو ببین رحمت اسیدیه یا قلیایی بعد اقدام کن،بعد پاکیت حتما سه روز اقدام کن،رژیم دختر ماههای بارداری رو بالا میبره، چون تعداد روزای کمتری نزدیکی میکنی، نگران نباش،دوروز بعدز تخمک گذاریتم اقدام کن
من یکسال کلسیم و منیزیم خوردم بعد پری سه روز نزدیکی میکردم نیم ساعت قبل از نزدیکی نصف استکان سرکه در ...
ناراحت شدم عزیزم بابت سقط خداروشکر خدا بهت گل پسر سالم داد واقعا به خاطر سرکه بوده سقطت؟ اخه مامان من سر من و خواهرم برای حلوکیری از عفونت همیشه قبل نزدیکی با سرکه شستشو میداده ولی ازش پرسیدم یادش نیست چه مقدار
عزیزم گفتم که نصف استکان سرکه در یک پارچ اب ولرم، نیم ساعت قبل از نزدیکی، یه چیزی دکتر بهم گفت بخر دقیق اسمش یادم نیست یه چیز پمپی بود،اب سرکه میریختم توش بعد وارد واژنش میکردم برا شستشو،اسمش یادم اومد خبرت میکنم