2777
2789
عنوان

بارداری بعد از سقط

929 بازدید | 10 پست

سلام دوستان 

کسی بوده ماه اول بعد از سقط باردار بشه

من برای بارداریم نزدیک ۱ سال انتظار کشیدم که متاسفانه نموند و در هفته ۹ با سن ۵ هفته سقط شد

دکتر گفت بعداز ۳ ماه اقدام کن اما من ننیخوام صبر کنم 

میخوام بدونم اگر جلوگیری نکنم امکان بارداری هست یا نه 

و اینکه اگر زود باردار بشم برای خودم یا بچه مشکلی پیش میاد؟؟؟

آره عزیزم سه ماه طول میکشه رحم به حالت عادی برمیگرده باردار بشی باز خطر سقط بالاست،نکن عزیزم،روحیه خرابی بعد از سقط خیلی بدتره

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم سه ماه طول میکشه رحم به حالت عادی برمیگرده باردار بشی باز خطر سقط بالاست،نکن عزیزم،روحیه خ ...

میترسم جلوگیری کنم حالا حالا باردار نشم

خیلی برای بارداریم خوشحال بودم 

میترسم جلوگیری کنم حالا حالا باردار نشم خیلی برای بارداریم خوشحال بودم 

عزیزم روحیه ت بعد از سقط خیلی بهم میریزه پس بزار رو روال خودش بعد از سه ماه،پگرمیجات خیلی بخور تا رحم ترمیم بشه،شوهرتم آزمایش بده شاید نطفه ضعیف بوده که سقط شده

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪

سه ماهو حتما استراحت بده به رحمت

من پنج ماه بعد از سقطم ماه اول اقدام باردار شدم

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 

منم تازگی سقط داشتم تو هفته ۴.منم میگفتم بلافاصله اقدام میکنم ولی دکترم گفت بعد ۲پریود اقدام کن. باید رحم به حالت اولیه برگرده خودمون هم تقویت کنیم هم من هم شوهرم بعد اقدام کنیم .

گدای کوی توام رضاجانم ...❤️😍

سلام دوستان منم چند روز پیش ۱۴ هفته سقط کردم تالاسمی ماژور بود منو همسرم هردو مینور هستیم و هر بارداری ممکنه احتمالش باشه، خود جنین طبیعی دفع شد چندتا تکه از جفت موند که با کورتاژ سبک تخلیه اش کردن و رحم و تمیز کردن

الان میخوام بدونم چقدر بعد میتونم باردار بشم؟ با توجه به اینکه مشکل من مشکلات رحمی و کروموزومی و قلب و اینای بچه نبوه و مشکل خونی بوده که خب هر دفعه ممکنه پیش بیاد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید یا اگر تاپیکی فعال هستید منو هم دعوت کنید ممنونم

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40