2777
2789
عنوان

حسووودی

206 بازدید | 21 پست

سلام میدونم حسودی چیز بدیه ولی حسودیم شده به خواهر مجردم که مامانم میخواد ماشین بخره بزنه به نامش اونم خواهرم که همیشه باهاش لجه و هیییچ کمکش نمیده تو خونه بر عکس من حالا به نظرتون اعتراض کنم حق دارم یا نه خودم که روم نمیشه ولی زورم گرفته خخخخ

اه بابا بيخيال 

حوصله داريا

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخ فک میکنی مامانت چرا داره ماشین میزنه به نامش؟ چون دختر سرکشیه نسبت به شما و قطعا بله چشم گو نیس  

همیشه بچه هایی که درخواستای کمی دارن و بیشتر مراعات والدین رو میکنن به همون نسبت بیشتر ضربه میبینن و بعدشم میرن تو بهت!

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
خب آخه زور 2 میلیون ازم میخواد دیروز بهم گفت پول ندارم بده بهم الان میخواد برا دخترش ماشین بخره

ميفهمم حست رو 

ولي چه ميشه كرد

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
حسود هش واخت نیاسووود 😑

واقعا هش واخت😐