2777
2789
عنوان

با برنامه جم کیدز کلی گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 69 پست
برنامش عاليه والا من با اين سن همچين داشتم ميديدم 

منم خیلی نگران پسرم هستم، نگران اینکه منم مثل مامانم نتونم اطلاعات درست و کافی در اختیارش بذارم ولی این برنامه قشنگ توضیح میده که چجوری باید بهشون بگیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی برنامه خوب و مفیدی هست. اون سند ۲۰۳۰ هم که خیلی ها خودشون رو داشتن دار میزدن که به بچه ها میخوان بی عفتی یاد بدن، همین آموزشها بود فقط تو غالب مطالب آموزشی تو مدرسه

اون زمان برای ماها واقعا عیب میدونستن همون این اموزش ها رو بدن

درسته

من حتی مامانم در مورد پریود چیزی بهم نگفته بود! با اینکه کم سن و سال هم بود و مثلاً تحصیل کرده

الان میگه خجالت می‌کشیدم چیزی بگم

آره دگ رسانه‌های خودمون ک بفکرنیستن لااقل ازبیرون یکی بهمون کمک کنه خیلی خوبه برنامه‌هاش همه شبکه‌ها ...

من دختره مودم فقط و فقط جم كيدز ميبينه و تو سن ٢ سال و نيم از من زبانش بهتره و همه رنگاو و اعضاي بدنو انگليسي بلده و كلي چيزاي ديگه اصلا براش پويا نميذارم اصلا نگاه نميكنه 

١ درصد فك كنين سركاريه!
خیلی برنامه خوبیه کاش زمان ما بود و کاش پدر و مادرها به جای جبهه گرفتن با بچه ها راحت تر ارتباط برق ...

من خودم بخاطر یه مسئله جزیی یکی از نزدیکام با من که یه شوخی محسوب میشده و من فقط 7یا8 سال داشتم بعد بچه دار شدنم مثل خوره افتاد به جونم از حرص خود زنی میکردم بدنمو کبود میکردم گاز میگرفتم موهامو میکندم روانی شده بودم دردمم نمیتونستم به کسی بگم کی باور میکرد اون شوخی جزئی تاثیرشو بعد 20سال بروز بده خدا به داد بچه هایی که ازشون سوء استفاده میشه برشه خیلی خیلی سخته 😭😭😭

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

دقیقاً. در مورد همه چیز میگه میرن با مشاور مدرسه صحبت میکنن بچه ها. زمان ما اگر به مشاور چیزی میگفت ...

مطمینن مادر پدرا تحصیل کرده شدن و جامعه پیشرفت کرده و بهتر میتونیم با بچه هامون دوستم باشیم و ارتباط برقرار کنیم

قدیما اگ این برنامه رو میزاشت مثلا تی وی خودمون مادر پدرا قطعش میکردن میگفتن وااااای چ حرفا واااای چ کارا

یا امیرالمومنین علی علیه السلام
خیلی برنامه خوب و مفیدی هست. اون سند ۲۰۳۰ هم که خیلی ها خودشون رو داشتن دار میزدن که به بچه ها میخوا ...

فک‌کن یه درصد اتفاق بیفته این موضوع 😳😳😳

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘
خیلی برنامه خوب و مفیدی هست. اون سند ۲۰۳۰ هم که خیلی ها خودشون رو داشتن دار میزدن که به بچه ها میخوا ...

فقط باید درس‌های چرت و پرت و به درد نخور رو تو مدرسه ها آموزش بدن