2777
2789
عنوان

با برنامه جم کیدز کلی گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالله بتونیم فرهنگ های غلط رو به بچه ها مون منتقل نکنیم، حداقل مثل ما ضربه نخورن

من خداروشكر مامانم از خيلي كوچيك بودم يادم داده بود هركي نزديكت شد جيغ بزن. يعني حتي اگه عمم يا خالم هم ميخواستن بغلم كنن جيغ ميزدم مگر اينكه خود مامانم باشه و اجازه بده:)) البته الان كه بزرگ شدم يكم بي اعصاب شدم مثلا تو   خيابون حتي كسي حرفي بزنه دعواي حسابي باهاش راه ميندازم. اما خب در عوض ايمن موندم 

من دختره مودم فقط و فقط جم كيدز ميبينه و تو سن ٢ سال و نيم از من زبانش بهتره و همه رنگاو و اعضاي بدن ...

آره خیلی خوبه برنامه‌هاش منم هنوز پسرم ۱۶ماهشه وکلا تبلیغاتو دنبال میکنه😂😂😂

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘
آره خیلی خوبه برنامه‌هاش منم هنوز پسرم ۱۶ماهشه وکلا تبلیغاتو دنبال میکنه😂😂😂

عزييييزم 😍😍😍😍 اره بابا مال خودمونكه برنامه نداره انيميشناي پويا نشون ميده مثلا يه دختر بچه تو خونه تا مچ پا مقنعه سرش😶😶😶

١ درصد فك كنين سركاريه!
من خودم بخاطر یه مسئله جزیی یکی از نزدیکام با من که یه شوخی محسوب میشده و من فقط 7یا8 سال داشتم بعد ...

باورت میشه منم از وقتی بچه دار شدم یادم به این موضوع افتاد؟؟ انگار یه گوشه از ذهنم بود و فراموش شده بود

پسرم رو دست هیییچکس نمیسپارم

والا دولتم اجازه ميداد تو همين ني ني سايت خيليا داشتن خودشون و جر ميدادن 

منک تاپیکشو ندیدم ینی قبل عضو بودم بعد بخاطر بارداریم کلا نتو کنارگذاشتم قطع کاربری کردم الآنم ک تازه سه روزه عضوشدم 

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘
مطمینن مادر پدرا تحصیل کرده شدن و جامعه پیشرفت کرده و بهتر میتونیم با بچه هامون دوستم باشیم و ارتباط ...

امیدوارم همینجوری باشه 

یه روزی توی مدارس این آموزش ها داده بشه

خب چون ترسناك 😂

آره شبیه عروسک آنابل

والا دولتم اجازه ميداد تو همين ني ني سايت خيليا داشتن خودشون و جر ميدادن 

منم میگم خیلی مونده تا ایران و ایرانی بتونه به یه فرهنگ غنی برسه، کتمان نکنیم مشکلات رو، تلاش کنیم حل شون کنیم

من خداروشكر مامانم از خيلي كوچيك بودم يادم داده بود هركي نزديكت شد جيغ بزن. يعني حتي اگه عمم يا خالم ...

بنده خدا مامان تون هم همین روش به ذهنش رسیده دیگه 😄😄