2777
2789
عنوان

مرطوب کننده خوب چی معرفی میکنید❓️

101 بازدید | 12 پست

مرطوب کننده خوب تا ۲۵۰ تومن برای یه دختر ۱۶ -۱۷ساله چی خوبه؟

تعریف درمالیفت رو خیلی شنیدم ولی رده سنیش ۲۰ به بالاست

و لطفا درباره بالم لب وازلین،کرم دست های ویت یو،ماسک مو داخل حمام فولیکا، هم نظرتون بگید

@میاااا‍   میشه لطفا شماهم راهنمایی کنید، واقعیتش لافارر قیمتش بیش از ۳۰۰ تومن بود،از اونجایی که هرمحصولی که معرفی کردین باکیفیت بودن خواهش میکنم لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمتش چنده؟کارایی مرطوب کننده چیه؟

پوستت چربه با خشک؟

مرطوب کننده اسمش روشه دیگه کارایی دیگه ای نداره

قیمتش ۴۰۰ خورده ای گرفتم بار اخر یادم نیست دقیق ولی قیمت کمتر بخوای ویتالایر هم خوبه

وَلی زور خدا از هَمه بیشتره🌸

بالب لب استفاده میکردم لبم به شدت حساسیت نشون داد

من ماسک موی بیوتی استفاده میکردم موهام وحشتناک می‌ریخت 

برای پوستم من بی بی کرم پرو درم میزنم خودش مرطوب می‌کنه تونر ویتالر هم میزنم هم مرطوب‌کننده داره هم تونره

کرم مرطوب کننده دست هم جانسون می‌زدم عالیه 

ضدآفتاب بیزانس و ریچ هند هم خوبه مخصوصا دومی بیزانس یکم سنگینه 

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

عزیزم فوم چرا بهتر از ژله؟

نمیدونم والا دکتر پوست به من گفت ژل چون عمقی تمیز میکنه به سد دفاعی پوست اسیب میزنه و فوم ملایم تره من ۵ ۶ سال ژل میزدم الان ۲ ماهه فوم گرفتم حس میکنم پوستم بهتر شده

وَلی زور خدا از هَمه بیشتره🌸