2777
2789
عنوان

فکرخراب یا دنیای خراب؟

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 54 پست
من از سیگار کشیدن متنفرم چند وقت پیش توجیب مخفیه کاپشن شوهرم یه بسته سیگار دیدم که دتا نخشم کم بود م ...

لامصب منم ی حس قوی دارم نسبت ب اشتباهات طرف مقابلم. هروقت فکرم خراب میشه ی چیزی هست یکی دوبارم البته اشتباه کردم

یه صلوات مهمونم کن 🙏  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی بعد گفت مال دوستمه کاپشن من تنش بوده گذاشته تو جیبش.بعدم زنگ دوستش زد وگذاشت رو اسپیکر ولی خداروشکر خود دوسته قبل از اینکه شوهرم حرفی راجع به سیگار بزنه گفت سیگار من اونروز تو جیبت جا مونده برام بیارش.وگرنه خون شوهرم حلال بود

شکتو رها کن..آدم عاقل تا چیزی رو واضح نبینه نباید خودخوری کنه

گیسووووو هستی؟ 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

عززیزززه دلم...بی خیال بخاطره درد و استرست حساس شدی انشاالله که یه ماه دیگه کلااا حاله خودت و نی نیت اوکیه...چیزه خاصی نگوفقط به شوهرت غیرمستقیم بگو حساس شدی بد دل شدی به همه...مطمئنن خودش میگیره چی میگی

مگه میشه؟ ی اخلاق گندی دارم باید حتما خیالم راحت شه وگرنه خودخوری داغونم میکنه 

خب ی بار گوشیشو چک کن خیالت راحت بشه😥😥😥

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤

استارتر جان شمام بزار رو در رو حرف بزن با شوهرت این پیامت خیلی تند و تیزه لعدم اصلا اشاره نکردی از چی ناراحتی. بزار بیاد خونه باهاش حرف بزن با پیام برداشت های بد بیشتره

❤❤❤حال خوبیه که دارمت ❤❤❤
گوشیش هیچی توش نیست یبارم تلگرامشو سه روز هک کردم خبری نبود 

خب پس چته انقدر گیر دادی...میخواسته وقتی میره بیرون در دسترس باشه که کارش داشتی...نگران نباش

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤

شایدم من حساس شدم. یعنی چیزی بهش نگم؟ 

نه عزیزم خودتو ناراحت نکن

من خیلی وقتا شک کردم ولی بعدا متوجه شدم کاملا در اشتباه بودم

الان کیه که با گوشیش ور نره و سرش تو گوشی  نباشه

من خودم که متاهلم و بچه دارم و کارمندم هستم همیشه انلاینم   

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود