2777
2789
عنوان

فکرخراب یا دنیای خراب؟

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 54 پست
منم ديروز عصر خونه بودم همسرم بيرون بود اس ام اس زدم چاهار پنج قلم وسايل بخره وقتي اومد همه رو خري ...

اینم ک اومد گوشیشو برد تو همون ده دیقه سه بار بهم زنگ زد.نمیدونم دلم نمیخاد ساده فرض بشم. الان ی مسیج نوشتم ک بهش بدم بعدش پشیمون شدم

یه صلوات مهمونم کن 🙏  
اخه ی نون گرفتن مگه چقدر وقت میخاد. حالا میرفت میومد بعد زنگ میزد دنیا ب آخر نمیرسید

خب حالا گفته از فرصت استفاده کنم هم نونمو بگیرم هم زنگمو بزنم. زنای حامله اکثرا حساس میشن. حساسیتت بی مورده بابا بیخیال

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دنیا که خرابه اما شما هم حساس شدی به جای این شک بهتره بیشتر حواست به دنیا آمدن  نی نی و محبت و ...

بخدا همین کارو میکنم. ی دختر 8 سالم دارم. باور کن بااین شکم مدام در رفت و امدم بخاطر آرامش این دوتا. من الان باید بشینم خونه مادرم و تکون نخورم ولی چون شوهرم اونجا معذبه سختیو تحمل میکنم و نمیمونم اونجا. همه جوره هواشو دارم البته اونم خیلی تو کارا بمن کمک میکنه اصلا گفت نرو خونه مامانت خودم کاراتو میکنم. ولی نمیدونم چرایهو فکرم خراب شد 

یه صلوات مهمونم کن 🙏  
مسیجت بزار بخونیم ببینیم خوبه بفرستی یا نه

سلام صبحت بخیر
میگم ی حسی اذیتم میکنه
گفتم بهت بگم بدنیست
احساس میکنم  ی کارایی زیرپوستی داری میکنی
میدونی اینجور وقتا چی آدمو اذیت میکنه؟
اینکه شرایط خودمو میبینم ک چ جونی دارم میکنم برای دوباره دادن حس پدری ب تو، و تو چ راحت برات مهم نیست...
خداکنه اشتباه کنم
خداکنه حساسیت الکی باشه
چون در صورت درست بودنش خوردشدنم حتمیه و هرگز نبخشیدنت قطعی

یه صلوات مهمونم کن 🙏  
مثلا اگه کاری کنه میاد بگه؟ من بخاطر همین نگفتم بهش ولی رو مخمه

ولی خب اگه مثلا با اون دوستش زنگ زده باشه که هم شمارش تولیس تماسهاشه وهم مدت مکالمه میتونه نشونت بده تا خیالت راحت شه

ولی خب اگه مثلا با اون دوستش زنگ زده باشه که هم شمارش تولیس تماسهاشه وهم مدت مکالمه میتونه نشونت بده ...

پیگیرش نشدم ظاهرا ولی همش داشتم بهش فکر میکردم. اخر سرم اومد خونه بهش زنگ زد گذاشت رو. پخش. خاستم بگم ب خودت شک داری مگه

یه صلوات مهمونم کن 🙏  

استارترجان

بستگی داره خلقیات همسرت چطور باشه

اگه از این تیپای عصبیه و ممکنه از پیامتقاطی کنه و دعوا راه بندازه نفرست

اما اگر منطقیه اگه مهربونه یکم پیامت لطیفتر کن و بفرساز حس و حالت بگو 

اونو مقصر نشون ندیااا

از تعیر هورمن هات بگو بهونه گگیریتو بگو

و خیلی ریز بهش اشاره کن .....تا اگرخدای نکرده تو دهنش هم خطایی کرده یه تلنگری بهش بخوره

بعدم اینکه بنظرم تو این شرایطت خیلی کنکاش نکن

آرامشت مهمترین چیزه

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪

من از سیگار کشیدن متنفرم چند وقت پیش توجیب مخفیه کاپشن شوهرم یه بسته سیگار دیدم که دتا نخشم کم بود مثل اینکه کشیده بودن.خیلی عصبی شدم وقتی شوهرم اومد خونه یکم کم محلیش کردم خودش پیگیر شد که چی شده منم بسته سیگارو گذاشتم جلوش یدفعه رنگ از رخش پرید خخخخ