2777
2789
عنوان

ازمون فرهنگیان

97 بازدید | 19 پست

دوستان کسی تا حالا ازمون دانشگاه فرهنگیان و تربیت معلم رجایی شرکت کرده؟ همون که منبعش به کتابهای دبیرستان هست منظورمه، چجوریاس ازمونش؟ خیلی سخته؟

سختیش که رقابتش خیلی بالاست مخصوصا الان که از کنکور سراسری جداش کردن همه درسای تخصصی رشتتون رو داره و در اصل همین درسای تخصصی خیلی مهمه و منابع خود فرهنگیان هم یکم تاثیر داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورت همون کنکوره دیگه؟پروسه اش مثل کنکوره هم دفترچه اختصاصی فرهنگیان داره و هم دفترچه اختصاصی رشته ...

والا نوشتن ازمون فرهنگیان، من لیسانس روانشناسی دارم میتونم شرکت کنم؟

من امروز ثبت نام کردم سال قبل هم شرکت کردم

سال قبل کلا واسه امتحان دادم هیچی درس نخونده بودم

ولی واقعا خود دفترچه اش اونقدری سخت نبود

منابع خودش فکر کنم اگر اشتباه نکنم 10 یا 12 درصد تاثیر داره

و اینکه منابعش هم کامل توی دفترچه راهنمای ثبت نام نوشته اول اونو بخون قشنگ راهنماییت میکنه

موفق باشی

من امروز ثبت نام کردم سال قبل هم شرکت کردمسال قبل کلا واسه امتحان دادم هیچی درس نخونده بودمولی واقعا ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت،

من ۲۴ سالمه و لیسانس روانشناسی دارم میتونم شرکت کنم؟

ممنونم عزیزم از راهنماییت،من ۲۴ سالمه و لیسانس روانشناسی دارم میتونم شرکت کنم؟

قربون شما

اره فکر کنم فقط اینکه دیروز سایت باگ خورده بود نمیشد

خودتون توی خونه یا برای اطمینان بیشتر میتونید برید کافی نت

مدارک هم ببرید فکر کنم میتونید شرکت کنید

قربون شمااره فکر کنم فقط اینکه دیروز سایت باگ خورده بود نمیشدخودتون توی خونه یا برای اطمینان بیشتر م ...

مدارک باید چی ببرم؟

بنظرت میتونم درساشو تو پنج ماه جمع کنم؟🥲

مدارک باید چی ببرم؟بنظرت میتونم درساشو تو پنج ماه جمع کنم؟🥲

ببین دفترچه راهنماش رو بخونی میگه مدارک لازم چیه

اگه نداریش آیدی تلگرام بده واست میفرستم من خودم چون ثبت نام نرفتم خبر ندارم خیلی شرمنده😅

و اینکه آره چرا نشه؟؟

من خودمم تازگی ها شروع کردم خیلی نشده

ولی آره از هر کی پرسیدم میگه میشه

به نظرم تمرکز اصلیتو بزار روی دهم یازدهم دوازدهم درس های اصلی

از انتشارات مهر و ماه هم دوتا کتاب هست هم درس نامه داره هم تست مخصوص فرهنگیانه کل منابعش توشه

روزی دو ساعت یک ساعت کنار درس های اصلی اونا رو بخون

میرسی حتما

ببین دفترچه راهنماش رو بخونی میگه مدارک لازم چیهاگه نداریش آیدی تلگرام بده واست میفرستم من خودم چون ...

یعنی گلم به جای اینکه کتاب درسی بخونم برم این دوتا کتاب مهرو ماه رو بگیرم بخونم؟ ببخشیدا زیاد سوال میکنم خیلی وقته از کنکورم گذشته یادم رفته خیلی چیزارو😅