2777
2789
عنوان

فکرخراب یا دنیای خراب؟

417 بازدید | 54 پست

چندروز بیشتر ب زایمانم نمونده

انقدر درد دارم ک هر لحظه برام یساله

دنده هام میخاد بترکه

خاب راحت ندارم اذیتم 

پاهام ک نابوده

خیلی بسختی دارم تحمل میکنم

فقط ب عشق اینکه پسرم سالم و ناز باشه و خستگیم دربره

اینا ی طرف، الان میخام بپرسم اگرتو این وضعیت باشین و حس کنین شوهرتون داره زیرابی میره چکار میکنین؟ هیچی ازش ندیدما فقط دیروز رفت خرید گوشیشو جا گذاشت سه سوت نشد با عجله گوشیشو برد گفتم خیلی واجب بود؟ گفت باید ب فلانی زنگ بزنم (یکی از دوستاش) و رفت. بعدش ک برگشت حس میکردم ب خودش شک داره هی میخاد بامن حرف بزنه ک ببینه عکس العمل من چیه... چکنم؟ 

یه صلوات مهمونم کن 🙏  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم هر مردي گوشيش جا بمونه مياد ميبره ديگه حساس شدي ولي هركي شوهرشو بهتر ميشناسه

اخه ی نون گرفتن مگه چقدر وقت میخاد. حالا میرفت میومد بعد زنگ میزد دنیا ب آخر نمیرسید

یه صلوات مهمونم کن 🙏  

منم ديروز عصر خونه بودم همسرم بيرون بود

اس ام اس زدم چاهار پنج قلم وسايل بخره

وقتي اومد همه رو خريده بود

الان خيلي بهش شك دارررررم🤔🤔🤔

بخدا به خودشم گفتم چيكار كردي كه انقد مهربون شدي 

خنديد

اون شاید فقط نگران ذهنیت شما بوده وپیش خودش فکر میکرده الان خانومم چه برداشتی پیش خودش میکنه.بنظر من با شوهرت راحت حرف بزن بگو اونروز که برگشتی گوشیتو برداشتی یه لحظه ته دلم لزید وشک کردم اما بعدش که کمی فکر کردم دیدم خیلی بیشتر از این حرفا بهت اطمینان دارم

الان وقت این فکرا نیست بزار زایمان کنی بعدش هر کاری خواستی بکن الان فقط ریلکس باش

مگه میشه؟ ی اخلاق گندی دارم باید حتما خیالم راحت شه وگرنه خودخوری داغونم میکنه 

یه صلوات مهمونم کن 🙏  

دنیا که خرابه اما شما هم حساس شدی به جای این شک بهتره بیشتر حواست به دنیا آمدن  نی نی و محبت و توجه بیشتر  به همسرت باشه و البته خانمها همیشه باید حواسشون به زندگیشون باشه اما بیاعتمادی هم خانه خراب کنه 

این روزای آخر رو با فکر کردن به این چیزا خراب نکن. فقط به پسر کوچولوت فکر کن .

چیزی نیست حتما به خاطر این خستگیای بارداری حساس شدی .

شوهر منم اگه گوشیشو جا بزاره میاد زود میبره.

ایشالا که زایمان راحتی داشته باشی عزیزم. واسه منم دعا کن پسرمو صحیح و سالم بغل کنم.

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)