2777
2789
عنوان

خیانت

1136 بازدید | 73 پست

اگر خونه مادرشوهرتون باشین و تو اتاق همسرتون یه سم کارت ببینین و مطمئن باشین واسه همسرتونه و بعد بزارین تو گوشیتون ببینن با یک خانوم چت کرده و بهش گفته اگه مربی شنا هستس پس حتما اندامتم خوبه چیکا میکنین> من پیاماشو به برادر شوهرم نشون دادم وقتی برگشتم خونه بهش گفتم اینا چیه ؟ گفت مال دوستمه مال من نیست بهش گفتم سیم کارتیه که خودت گفتی اداره داده ! مادرشم فهمید هی اومد آرومم کنه نمیزاشتن از خونه برم بیرون تا اینکه دیگه آخر رفتم بیرون این کارو توعقد باهام کرد تو ههمین فاصله (یعنی قبلش پدرشوهرمم فوت شده بود اینا غیر مراسم 7 مراسم 15 هم داشتن ) این اتفاق 2،3 روز قبل مراسم 15 پدرشوهرم افتاد ف مادرش که غیر همون شب کلا دیگه بهم زنگ نزد منم ناراحت شدم به جایی که زنگ بزنه بگه بیا حلش کنیم کلا مارشوهرم زنگ نزد شوهرم زنگ میزد فقط که پشیمونم و به پدرت چیزی نگو.... بهش گفتم من برگردم نمیتونم بهت اعتماد کنم زندگی بدون اعتماد فایده نداره گفت من طلاقت نمیدم ، آخر سر توقع داشت مراسم پدرش برم با اینکه مامانش ه بااارر زنگ نزد آرومم کنه ! منم نرفتم الان دیگه رفتم سر خونه زندگیم ولی هروقت بحثمون میشه یاد اون ماجرامیوفتم همش فکر میکنم قرار تکرار بشه و دوسم نداره شما بودین چیکا میکردین؟ من اینقدر حالم بد بود که موهامو کوتاه کردمورنگ کردم ازینکارم پشیمونم اما مامان اون از من ناراحته که چرا نرفتم مراسم پرشوهرم! با کاری که پسرش کرده اونم تو عقد و حتی خودشم زنگ نزد پا در میونی کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشتباه کردی نرفتی.

اولا که این مشکل شوهرت بوده  نه مامانش و باباش.

دوما اونا عزادار بودن و موقعیت خیلی بدی بوده. تو باید میرفتی به احترام مامانش و باباش  بعدش با شوهرت هرجور میخواستی رفتار میکردی

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بارداری دوم.. خدایا کمک کن سرانجام خوش باشد.. 

نمیدونم ها ...

ولی خب مادر همسرت وضعیت مناسبی نداشته ... شاید دل و دماغ درست و درمون نداشسته ... به هر حال فوت همسر چیز کمی نیست..

البته کار همسرت قابل توجیه نیتس ..

ولی میگم از مادرش توقع نداشته باش تو اون وضعیت

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

بنظر من باید می‌رفتی مراسم. مادرشوهرت حق داره

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.