ملکه_ی_شوهریم مدیر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 1259 عنوان پول در اوردن توخونه | مشاهده متن کامل بحث + 3035 بازدید | 51 پست سلام مهربونامیخاستم بپرسم لزتون شما چ کارایی میکنید توخونه ک پول داشته باشهمنظورم کار درمنزلهواس پولش نمیگم اخه بچه ندارم روزا خونه تنام میخام هم سر گرم باشم هم ی اب باریکه داشت باشم واس خودمکار در منزلاتونو بگید بهم لطفا ممنون 1397/02/22 | 14:20 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_طلا1 عضویت: 1396/03/19 تعداد پست: 1498 من کار ویترای انجام میدم هم خییییلی بهش علاقه دارم هم پولش خوبه هم برا آسونه چي؟
دختر_طلا1 عضویت: 1396/03/19 تعداد پست: 1498 پتا قبل فقط برای خودم و عزیزانم درست میکردم اما الان تو فکرم که بازار یابی کنم و بفروشم کارامو چي؟
ملکه_ی_شوهریم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 1259 مگه ملکه ها هم کار در منزل میکنن؟ کجاشو دیدی ملکها کف دسشویی خونشونم میسابن😂
ملکه_ی_شوهریم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 1259 پتا قبل فقط برای خودم و عزیزانم درست میکردم اما الان تو فکرم که بازار یابی کنم و بفروشم کارامو چی هستش
دختر_طلا1 عضویت: 1396/03/19 تعداد پست: 1498 کیک پزی.سیاه قلم.گل سازی.بافتنی آموزشم ميدي ؟دوست دارم يه دوره موتاه يكي دو هفته ايي كيك پزي و شيريني پزي برمكلا دوست دارم كلاس آشپزي برم شوهرم خيلي به روم مياره كه بي هنرم
شبانگاه عضویت: 1397/01/03 تعداد پست: 583 من کار ویترای انجام میدم هم خییییلی بهش علاقه دارم هم پولش خوبه هم برا آسونه به منم یادمیدی😓
نیوشاجان عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6560 آموزشم ميدي ؟ دوست دارم يه دوره موتاه يكي دو هفته ايي كيك پزي و شيريني پزي برم كلا دوست دارم كلاس ... کیک پزی آره السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
ghazaleh_m_sh_a عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 4499 کجاشو دیدی ملکها کف دسشویی خونشونم میسابن😂 گریم گرفت بگو کوزت پس با غم انگیزترین حالت تهران چه کنم …..
nooshin عضویت: 1396/03/04 تعداد پست: 8668 کاشت ناخن انجام بده خیلی درآمدزاس نازایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/3333491/داستان-بارداری-منناامیداش-بیان?postId=109002083
دخترمردااادی عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 226 خانما کسی رو دیدید که از نمددوزی درامد خوبی داشته باشه؟ چطوری باید بازاریابی کرد؟
نیوشاجان عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6560 کیک پزی آره امانه جایی درحد دوست وآشنا السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
ملکه_ی_شوهریم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 1259 گریم گرفت بگو کوزت پس چرا گریت بگیره ینی شما دسشویی تونو نمیشورید؟عجب
opo عضویت: 1397/01/03 تعداد پست: 17653 بچه ها مسخره نکنین ولی کلا پول تو سبزی پاک کردن چون همه خانمها تنبل شدن خود من همیشه سبزی اماده میخرم وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩